Легкий підробіток – Водоліям, другий медовий місяць – Рибам: гороскоп на 2 липня

А Терезам потрібно зосередитися на фантазіях

ОВНИ

Ідеальний день для того, щоб позбутися непотрібного. Це тільки на перший погляд здається, що всі ці речі вам потрібні, але, як мінімум, третину ви не брали в руки добрий десяток років. Віддайте їх – і вам більше простору, і комусь буде допомога.

ТЕЛЬЦІ

У вас загостриться інтуїція і ви навіть зможете передбачити деякі події. Використовуйте цей дар, щоб зрозуміти мотиви людей та правильно зорієнтуватися у складній ситуації.

БЛИЗНЯТА

Вплив зірок може вилитися у підвищену стомлюваність та зниження тонусу. Намагайтеся не братися за виконання відповідальних доручень, а проблеми вирішуйте традиційними методами. 

РАКИ

Цього дня збільшиться ваша потреба у комфорті та затишку, тому присвятіть час облаштуванню оселі. Великі покупки будуть вдалими.

ЛЕВИ

У вас з'явиться схильність до флірту та пригод. Не впустіть можливість зав'язати нові цікаві знайомства. Дружні зв'язки можуть перерости в любовні.

ДІВИ

Ви надто захопилися питанням фінансів, посунувши на другий план не менш важливі речі. Цього дня вам варто зайнятися зміцненням особистих стосунків.

ТЕРЕЗИ

Цей день підходить для впровадження нових ідей та реалізації фантазій. Не бійтеся вкладати гроші у свої мрії. Але без фанатизму.

СКОРПІОНИ

Стосунки між подружжям будуть напруженими. Уникайте конфліктів та претензій до партнера.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно поберегти нерви, бо можливий конфлікт з друзями чи сварка з родичами. Можливо, у вас з'явиться бажання щось змінити у житті, але не поспішайте – зараз не найсприятливіший час для кардинальних змін. Ймовірне відновлення старих любовних уподобань.

КОЗОРОГИ

Ви будете дратівливими, жорсткими і навіть грубими.  Зорі застерігають: терпіння – єдиний шлях до успіху.

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся контролювати свою невгамовну енергію і правильно розподіляти свій час. Також зараз можна трохи підзаробити без особливих зусиль.

РИБИ

Вас чекає чарівний період сімейного щастя, який можна порівняти лише з медовим місяцем. Більше того – вам вдасться поєднати цю романтику з професійними успіхами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень