Новий роман – Козорогам, збільшення заробітку – Тельцям: гороскоп на 28 червня

А Скорпіонам доведеться грати роль

ОВНИ

Намагайтеся не втручатися у справи, які вас не надто обходять, адже бажання усюди покерувати може призвести до непорозумінь і образ. Займіться своєю роботою і керуйте виключно в рамках своїх повноважень.

ТЕЛЬЦІ

Сприятлива атмосфера на роботі та ваша наполегливість дозволять вам підвищити свої заробітки. Докладіть зусиль та винахідливості, щоб це здійснилося.

БЛИЗНЯТА

Будьте уважні, бо хтось навмисне хоче ввести вас в оману. Не довіряйте нікому та перевіряйте ще раз усю документацію.

РАКИ

Будьте готові до несподіваних завдань, термінових нарад та вечірніх засідань. Від вашої реакції та вміння швидко приймати рішення залежатиме ваша подальша кар'єра.

ЛЕВИ

Вас чекає цікава пропозиція, яка стосується особистого життя. Успішно складуться усі дрібні справи, день буде ідеальним для відновлення душевних сил.

ДІВИ

Людям не потрібні ваші примхи. Оточуючі почують лише чітке і щире прохання, тому маніпулювати не варто.

ТЕРЕЗИ

Проблеми ніби змовилися і підстерігають вас на кожному кроці, тож не втрачайте пильності. Трохи розслабитися вийде лише ввечері, коли виговоритеся коханій людині.

СКОРПІОНИ

Сьогодні вам краще продемонструвати неймовірну зайнятість та уникати близьких контактів, інакше ризикуєте стати адаптером, до якого негайно підключаться усі, кому бракує енергії. У підсумку в оточуючих все буде добре, а ось у вас сили не залишиться.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам необхідно закінчити важливу справу. Навіть якщо здається, що це не під силу. Зорі впевнені, що ви все встигнете і з усім впораєтеся. Головне - не відволікатися на різні дрібниці.

КОЗОРОГИ

Ви можете занудьгувати цього дня. Будьте на людях, отримайте радість від спілкування з близькими. Не виключений початок нового роману.

ВОДОЛІЇ

Кадри вирішують усе. І не лише в роботі. Сьогодні ви зрозумієте, що ваш вибір друзів та коханих дуже правильний. 

РИБИ

Зараз вас дуже дратуватиме банальність. Це саме той настрій, коли можна зробити щось корисне та унікальне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень