Конфлікти в сім’ї – Близнятам, вигідні знайомства – Водоліям: гороскоп на 29 червня

А Раків чекає професійний успіх

ОВНИ

Будьте обережні, уважні та розважливі як ніколи. Інакше ризикуєте отримати серйозні неприємності, які вам точно не потрібні.

ТЕЛЬЦІ

Ситуації, які псували вам життя, нарешті почнуть вирішуватися. Покладайтеся лише на себе - вам потрібно бути в курсі усіх справ і не випускати з уваги навіть незначні дрібниці.

БЛИЗНЯТА

Ваш егоїзм і самозакоханість можуть виявитися причиною конфліктів у сім'ї. Якщо призначена ділова зустріч, то проведіть її в другій половині дня – так у вас буде більше шансів на правильне рішення.

РАКИ

Хай вам і не надто щастить у коханні, але в роботі все буде ідеально. Це вас втішить і допоможе відволіктися від неприємних думок. А може й потішить копійчиною.

ЛЕВИ

Ви будете дратівливими і примхливими, тому не розраховуйте на тепле ставлення оточуючих. Цього дня бажано уникати з'ясування відносин.

ДІВИ

Для досягнення мети об'єднайте свої сили з тим, кому довіряєте. Також вам потрібно показати всі свої здібності, пристосовуючись до нових обставин.

ТЕРЕЗИ

Можлива цікава новина, яка повністю змінить ваш звичний ритм. З одного боку це змусить вас понервувати, з іншого – дасть поштовх для розширення діяльності.

СКОРПІОНИ

Вам потрібно проявити терпіння і витримку, не допускаючи жорстокості і озлоблення. Зараз не варто керуватися тільки холодним розрахунком у своїх рішеннях.

СТРІЛЬЦІ

У вас буде дуже непростий та неймовірно насичений подіями день. І це саме ваш темп, коли інші вже відстали, а ви ще й не думаєте про друге дихання.

КОЗОРОГИ

Не потрібно витрачати час на спроби переконати когось у своїй правоті – просто дійте так, як вважаєте за потрібне, і в результаті все вдасться. А ви й нерви збережете, й уникнете конфлікту.

ВОДОЛІЇ

Цього дня усім представникам знаку доведеться виявити максимум тактовності. Не впустіть шанс зав’язати корисні знайомства. Вже наступного тижня нові знайомі виручать вас.

РИБИ

Успішною цього дня буде спільна робота. Також ви можете відновити давні стосунки – є шанс, що цього разу вони складуться вдало.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень