Найщедріші чоловіки за знаком Зодіаку

Їх всього 4

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

4 місце: Скорпіон

Представники цього знака – напрочуд практичні, тому Скорпіон ніколи не стане робити марних подарунків. Спочатку з'ясує, що саме потрібно коханій або другу, і тільки потім купуватиме. Або подарує гроші, щоб людина сама купила те, що хоче.

3 місце: Терези

До тих, кого люблять, Терези дуже щедрі. Цей знак не пропустить жодної важливої дати й обов'язково придумає якийсь сюрприз. Втім, їхня щедрість часто йде пліч-о-пліч з марнотратністю, через що Терези навіть можуть мати фінансові проблеми.

2 місце: Стрілець

Стрілець - визнаний майстер сюрпризів та подарунків. Представники цього знака люблять радувати й дивувати, вони отримують щире задоволення від емоцій близьких. Але, не відчуваючи радості від подарунка та подяки, Стрільці поступово втрачають мотивацію робити презенти.

1 місце: Лев

Лев по праву вважається найегоїстичнішим знаком Зодіаку, але це не заважає йому робити щедрі подарунки. Вони люблять дарувати щось із помпою та шиком, щоб справити незабутнє враження. Вони зовсім не жадібні та люблять “широкі” жести, але десь глибоко в душі й самі розуміють, що роблять це заради власного самолюбства.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень