Щасливий збіг – Тельцям, нова мета – Близнятам: гороскоп на 14 липня

А Леви стануть заручниками обставин

ОВНИ

Вам потрібен спокій, тому займіться лише тими справами, які не можна перенести. Зараз важливо зберегти або відновити емоційний баланс.

ТЕЛЬЦІ

Вам пощастить опинитися у потрібному місці в потрібний час. Можливо, це наблизить кар'єрний успіх. Що стосується особистих відносин, то тут все залежить лише від вас. Якщо хочете втримати біля себе близьку людину, то цього дня доведеться серйозно над цим попрацювати.

БЛИЗНЯТА

У вас з'явиться нова мета, яка може відволікати від виконання повсякденних обов'язків. Намагайтеся не надто замріюватися, щоб не наробити помилок у роботі.

РАКИ

Вас чекає безліч одноманітних і монотонних справ. Щоб день не був таким нудним, потіште себе чимось приємним.

ЛЕВИ

Ви будете заручником обставин. Не виключено, що делікатна ситуація складеться у професійних справах. Навчіться бачити прихований сенс у словах своїх співрозмовників.

ДІВИ

Вам потрібно економити енергію, тому не витрачайте її на чужі справи, на переживання про дрібні проблеми, суперечки та обговорення пліток.

ТЕРЕЗИ

Ви можете опинитися в епіцентрі неприємних подій. Зробіть все, щоб не потрапити під удар. День пройде значно краще, якщо направити сили на вирішення сімейних справ.

СКОРПІОНИ

Спілкуйтеся з успішними людьми – вони підкажуть вам цікаву професійну ідею. Намагайтеся не перевтомлюватися фізично й стежте за своїм раціоном.

СТРІЛЬЦІ

Вас буде складно здивувати чи порадувати – вас поглине меланхолія. Намагайтеся, щоб подібні настрої не заважали справам і не зіпсували стосунки з близькими.

КОЗОРОГИ

Вам може бути складно зрозуміти деякі свої вчинки та бажання. А що вже говорити про інших? Вам буде важко знайти спільну мову з людьми, тому важливі зустрічі на цей день не плануйте.

ВОДОЛІЇ

Будьте обережні з порадами: і самі не роздавайте, й інших не слухайте. Є ризик, що хтось навмисно намагатиметься збити вас із правильного курсу.

РИБИ

Ви будете цікавитися виключно собою та своїми бажаннями, тому вам важко буде налагодити хоч якісь контакти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень