Здоровий егоїзм – Тельцям, аврал – Козорогам: гороскоп на 11 липня

А Терезам зорі прогнозують сюрпризи

ОВНИ

Сприятливе розташування планет дасть прагнення нового та бажання змінити своє життя на краще. У вас зараз є шанс змінити себе та своє оточення, підвищити авторитет і навіть щось виграти.

ТЕЛЬЦІ

Відгородіться від «прози життя» і дозвольте собі більше «поезії». Поставте свої бажання на перше місце і день буде незабутнім.

БЛИЗНЯТА

Годі засмучуватися через дрібниці – дивіться ширше на своє життя. Зараз вам необхідно трішки терпіння та посидючості, щоб досягти бажаного.

РАКИ

Зорі попереджають, що не всі ваші плани реалізуються, а дещо може навіть повернутися на 180 градусів. Тому не варто чекати від цього дня більше, ніж він може дати. І від людей також.

ЛЕВИ

Сьогодні потрібно взятися за вирішення серйозних завдань. Знайомства будуть яскравими й багатообіцяючими, тому намагайтеся розширити коло спілкування. Цього дня добре займатися оформленням документів і проходити співбесіду.

ДІВИ

Вам з легкістю вдасться пристосуватися до будь-яких обставин, залишаючись собою. Дотримуйтеся у всьому міри, навіть у своїй старанності та відповідальності, інакше ризикуєте зациклитися на рутині.

ТЕРЕЗИ

Цього дня можливі сюрпризи та несподівані повідомлення. Вас чекають неймовірніші речі. Але будьте обережні з інформацією – перевірте її, якщо не хочете неприємностей.

СКОРПІОНИ

Ви будете непередбачуваними та мінливими, тому колеги та близькі дуже здивуються. Намагайтеся не зіпсувати з ними стосунки через один порив.

СТРІЛЬЦІ

Щоб досягти більшого, ви повинні не лише діяти, але ще й мріяти; не лише планувати, а й вірити. І щоб усе вдалося, потрібно оточити себе лише тими, хто вірить у ваші мрії і вірить у вас.

КОЗОРОГИ

Ви добряче попітнієте, адже доведеться вирішувати безліч професійних справ. Ухвалюючи відповідальні рішення, насамперед потрібно орієнтуватися на власні сили та можливості.

ВОДОЛІЇ

День виявиться надзвичайно яскравим в емоційному плані – від сплеску почуттів до повного охолодження. У такому стані вам краще уникати спілкування з коханими. Від керівництва теж варто триматися подалі.

РИБИ

Ймовірно, вам доведеться розриватися між внутрішнім бажанням займатися особистими справами та необхідністю виконувати поточні обов'язки на роботі. Потрібно навчитися всюди встигати, інакше є небезпека запустити справи і замість заслуженої винагороди отримати порцію невдоволення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень