Найпідступніші колеги за знаками Зодіаку: від них можна чекати чого завгодно

Вони реально підуть «по трупах»

Підступність – риса характеру, яка допомагає деяким людям досягати своїх цілей. Ви точно помічали, що часто нею користуються деякі колеги. Астрологи кажуть, що такі вади характеру найчастіше мають три знаки Зодіаку – Близнюки, Скорпіони і Водолії.

Працюючи з такими колегами, варто завжди бути на сторожі, адже від них можна чекати чого завгодно.

 

Близнюки

Колеги-Близнюки – найнебезпечніші. Через зоряний вплив у них від народження – два обличчя і вони самі обирають, кому яке показувати. Часто вони можуть бути підлими, злими, лукавими, розпускати плітки за спиною, але найбільш яскраво у них виражено підступність. Тому будуючи з Близнюками якісь плани, завжди слід бути уважними і обережними. 

Скорпіон

Скорпіони напевно чи не найскладніші люди за знаком Зодіаку. Астрологи кажуть, що колеги-Скорпіони здатні на найвитонченішу підступність. Вони можуть маніпулювати, видавати секрети і ображати, якщо хтось буде не згоден з їх думкою. Скорпіони дуже владні і власні, тому їм вкрай важливо підпорядкувати собі людину. Заради цього вони готові на все. Якщо ваш керівник Скорпіон, краще звільнитися і шукати нову роботу.

Водолій

Водолії відмінно контролюють свої емоції і бездоганно ними «грають». Вони можуть зображати на публіку будь-які почуття, не переживаючи їх насправді. Такі колеги здатні завдати удару і зрадити людину тоді, коли він найменше цього очікує. Часто у представників цих знаків є бажання помсти. Тож у ділових справах Водолії можуть скласти підступний план і реалізувати його. Тоді проблем не уникнути.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень