Непорозуміння на роботі – Ракам, грандіозні звершення – Стрільцям: гороскоп на 20 липня

А Тельцям потрібно більше спілкуватися з колегами

ОВНИ

Друзі цього дня зіграють важливу роль у вашому житті. Прислухайтеся до них. Також зорі наділять вас силою, тому головним завданням буде вирішити, куди її направити. 

ТЕЛЬЦІ

Ви досягнете більшого, якщо візьмете ініціативу в свої руки. Розмови з колегами на професійні теми можуть наштовхнути вас на цікаві ідеї, які принесуть дуже хороші результати.

БЛИЗНЯТА

Чудовий час для боротьби з шкідливими звичками. Складіть режим дня, перестаньте засиджуватися за комп'ютером. Не нехтуйте й заняттями спортом.

РАКИ

Цього дня може виникнути непорозуміння з колегами або керівництвом. Перш ніж спалахнути емоціями, подумайте, що з цього може вийти.

ЛЕВИ

Недоброзичливці можуть плести інтриги за вашою спиною, тому не давайте приводів для пліток. Ділитися своїми проблемами можна виключно з близькими та перевіреними людьми.

ДІВИ

Вам потрібно серйозно зайнятися роботою або пошуком нових партнерів. Прислухайтеся до думки і порад фахівців, які досягли у своїй справі вагомих результатів.

ТЕРЕЗИ

Цей день може виявитися напруженим через вашу підвищену дратівливість. Не дозволяйте емоціям втягнути вас в конфліктні ситуації. 

СКОРПІОНИ

Вам необхідно особливо відповідально ставитися до виконання своїх обов'язків як на роботі, так і вдома. Потрібно демонструвати активність, шукати вихід з будь-яких ситуацій.

СТРІЛЬЦІ

Заплануйте більше важливих справ, адже сьогодні вашої енергії вистачить на десятьох. Хтось від самого ранку надихне вас на грандіозні звершення.

КОЗОРОГИ

Професійні справи виявляться більш складними, ніж здасться на перший погляд. Без допомоги вам не обійтися.

ВОДОЛІЇ

Займіться роботою. Не розслабляйтеся й не відволікайтеся на другорядні справи. Зараз є шанс кар’єрного зростання.

РИБИ

Хороший період для втілення ваших дещо авантюрних планів. Будьте впевнені у своїй позиції - люди, які намагаються вмовити вас змінити точку зору, помиляються. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень