Щасливчики! Астрологи назвали знаки Зодіаку, в яких в кінці липня все піде «як по маслу»

 Хто вони?

Леви

У представників цього знака Зодіаку настала справжня «біла» смуга. На них чекає сильний професійний розвиток. Кінець липня – це найкращий період змін і рішень, які Леви давно збиралися ухвалити.  

Раки

У них будуть зміни у фінансовому плані. Грошове щастя буде не таким величезним, як хотілося б, але вони допоможуть розв'язати деякі проблеми. 

Тельці

Впродовж липня вони добре працювали над своїм добробутом, тож їхні старання помітять і гарно оцінять. Представники цього знака можуть отримати підвищення на роботі або дізнатися про зростання своєї зарплати. Щастя буде і в сімейному плані.

Овни

Представники цього знака Зодіаку вирішать усі конфлікти й суперечки, які тягнулися місяцями або роками. Вони проведуть час з близькими, будуть ностальгувати про прекрасне минуле та надихнуться для нових звершень в майбутньому. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень