Романтичні зустрічі – Ракам, турбота про здоров’я – Скорпіонам: гороскоп на 22 липня

А Рибам варто проявити силу волі

ОВНИ

Емоції будуть переважати над розумом, що може призвести до конфліктів. Зорі наполегливо радять цього дня менше говорити.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий день для реалізації честолюбних задумів. Чекайте на значний прибуток і вигідну пропозицію. У той же час, день не надто вдалий для любовних відносин, оскільки ймовірні різкі зміни настрою та безпричинна туга.

БЛИЗНЯТА

День ідеально підходить для укладання серйозних угод, а також для великих покупок. Зорі рекомендують окреслити пріоритетні напрямки та правильно оцінити надійність своїх партнерів. 

РАКИ

Зорі прогнозують приємні романтичні зустрічі та гармонійні відносини з оточуючими. Але намагайтеся не зациклюватися лише на особистих питаннях.

ЛЕВИ

Постарайтеся не відволікатися на другорядне і не витрачати час на непотрібні розмови. Кропітка праця, спрямована на досягнення матеріального благополуччя, принесе свої результати. Також у вас буде шанс виправити деякі помилки в особистому житті.

ДІВИ

Ймовірне поліпшення матеріальних справ: повернення боргу або цінна знахідка. Ваша працелюбність справить враження на керівництво.

ТЕРЕЗИ

Не вірте обіцянкам. І не підтримуйте порожніх розмов, інакше можливе роздратування. У спілкуванні з керівником твердо відстоюйте свою думку.

СКОРПІОНИ

У всіх справах зараз необхідні стриманість, обачність і здоровий глузд. Скоротіть спілкування, особливо з малознайомими людьми. Можливе погіршення самопочуття, тому уникайте важкої фізичної роботи.

СТРІЛЬЦІ

Зорі рекомендують реально дивитися на речі та не ганятися за мріями. Не конфліктуйте з оточуючими, не нав'язуйте їм своє бачення, навіть, якщо ви на 100% впевнені у своїй правоті.

КОЗОРОГИ

Життєвий потенціал знизиться й це негайно позначиться на професійній діяльності. Будьте терплячими, не давайте волю негативним емоціям. 

ВОДОЛІЇ

Фінансове становище може похитнутися, бо витрати значно перевищать надходження. Та й надії, які ви покладали на деякі угоди, можуть виявитися марними. 

РИБИ

Цей активний і творчий день пройде напружено.  Від вашого вміння сказати собі «ні» будуть залежати подальші фінансові успіхи та інтимні стосунки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень