Легке вирішення проблем – Терезам, особлива романтична зустріч – Близнятам: гороскоп на 18 липня

А Водолії гніватимуться через несправедливість

ОВНИ

Зорі радять набратися терпіння, оскільки можливі проблеми матеріального характеру. Але ваші працьовитість та витривалість допоможуть знизити негативні тенденції дня.

ТЕЛЬЦІ

Вдалий час для активності у сфері професійної діяльності. Сприятливе розташування зірок обіцяє швидкий та вагомий результат в усіх справах. 

БЛИЗНЯТА

Цього дня нове знайомство зіграє у вашому житті надзвичайно важливу роль. Можлива особлива романтична зустріч.

РАКИ

Ваша працездатність дасть свої плоди. Не відмовляйтеся від порад, адже завдяки допомозі доброзичливо налаштованих до вас осіб, ви зможете уникнути помилок. 

ЛЕВИ

Зорі прогнозують зміни у фінансовому становищі, проте непередбачені витрати чи надмірна щедрість поглинуть весь прибуток. Вразливість і лінощі не дозволять вам досягти успіху у роботі.

ДІВИ

У будь-якій справі потрібно шукати конструктивні рішення. Доведеться йти на компроміс. Приділіть більше уваги дітям: можливо, у них виникли проблеми, які не можна вирішити без вашої участі.

ТЕРЕЗИ

Цього дня зростуть життєвий потенціал і сексуальність. Зараз ви без особливих зусиль зможете вирішити чимало проблем.

СКОРПІОНИ

Є велика ймовірність невеликого фінансового покращення – виграшу, знахідки чи подарунка. Запорука ваших успіхів – ваше близьке оточення.

СТРІЛЬЦІ

Спілкування з колегами призведе до непорозумінь або змусить змінити плани. А ось старі друзі можуть дати хорошу пораду. 

КОЗОРОГИ

Намагайтеся уникнути прагнення панувати в кожному, навіть найдрібнішому, питанні. Вам не завадить виявляти більше такту та терпимості. 

ВОДОЛІЇ

Несправедливість стосовно вас чи когось із вашого оточення може викликати у вас гнівний протест. Активність і відвертість допоможуть вам виправити становище, проте нетерпіння може ускладнити ситуацію.

РИБИ

Вдалий день для тих, хто займається комерційними справами. Ймовірні грошові надходження та суттєве просування на шляху до поставленої мети. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень