Непорозуміння між закоханими – Стрільцям, невиправдані страхи – Левам: гороскоп на 17 липня

А Тельцям варто купити лотерейний квиток

ОВНИ

Незабаром доля відкриє перед вами професійні можливості, якими обов’язково треба скористатися. А сьогодні вас вирізнятимуть врівноваженість і дружелюбність, тому проведіть час з друзями та відпочиньте, щоб набратися сили перед відповідальним робочим тижнем.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий день для любовних пригод і побачень. Винахідливість та неординарність мислення дозволять впоратися з нестандартними ситуаціями. Існує ймовірність виграшу.

БЛИЗНЯТА

Не варто зараз ухвалювати остаточні рішення, оскільки вони будуть продиктовані емоціями. Доля сама підкаже правильний вихід.

РАКИ

День підходить для активного пошуку нової сфери діяльності – правильні ідеї можуть з’явитися під час звичайних посиденьок з друзями. Однак не переоцінюйте свої сили та можливості. І не відмовляйтеся від допомоги.

ЛЕВИ

Ваше занепокоєння та страхи щодо особистих стосунків невиправдані – сміливо йдіть вперед. Терпіння та творча фантазія допоможуть досягти мети. 

ДІВИ

Зумійте стримати пристрасть до екстравагантних вчинків, які можуть змінити особисте життя на гірше.

ТЕРЕЗИ

Все цього дня залежатиме лише від вас: можливо, на вас чекає приголомшливий успіх або, навпаки, всі ваші зусилля виявляться марними. Ретельно обдумуйте усі свої рішення.

СКОРПІОНИ

Винахідливість, шарм і невгамовна фантазія зроблять вас центром уваги та допоможуть вирішити будь-які труднощі. 

СТРІЛЬЦІ

Не виключені непорозуміння у стосунках, які ви зможете владнати завдяки відвертій розмові. Спільний відпочинок також не буде зайвим.

КОЗОРОГИ

Постарайтеся сконцентруватися на позитивних думках, відмовитися від гордині та ревнощів. Не намагайтеся перекласти свої помилки на плечі партнера. 

ВОДОЛІЇ

У вас буде можливість вирішити фінансові проблеми, які останнім часом вам дошкуляли. Але не дійте так, як звикли, а прислухайтеся до порад.

РИБИ

Зорі рекомендують присвятити день заплутаним проблемам в особистому житті. Ви не повинні багато вимагати від коханих, поки самі не будете готові запропонувати стільки ж.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень