Ознака багатства, але підходить не всім: Яким знакам Зодіаку не можна носити золото

Такі прикраси принесуть проблеми

Золото – найдревніший коштовний метал, який завжди був прикрасою та ознакою багатства. Однак виявляється, золото можуть носити далеко не всі. Астрологи розповіли, кому слід відмовитися від таких прикрас.

Раки

Раки – часто чутливі і невпевнені у собі люди. Золото більше імпонує лідерам, сильним духом і харизматичним людям. Тож Ракам краще обрати прикраси з титану. Такі вироби підсилять творче мислення і дар переконання. Крім титану, Ракам підходять прикраси зі срібла, оскільки цей метал забирає у свого власника погану енергію та перетворює її на позитивну.

Діва

Дівам краще зупинити свій вибір на виробах з олова та міді. Олов'яні прикраси допоможуть зберегти спокій та гармонію, уникнути конфліктів і знаходити рішення в складних ситуаціях. Мідні прикраси допомагають Дівам зміцнити організм, а також знайти любов і уникнути зрад у романтичних стосунках.

Терези

Терезам краще придбати прикраси з бронзи та міді. Бронзовий сплав буде оберегом, а мідні вироби зарядять позитивною енергією і допоможуть краще відчувати світ.

Риби

Золоті прикраси можуть викликати у Риб дискомфорт і внутрішній дисбаланс. Рибам краще обирати речі з цинку. Цей метал допоможе у трудовій діяльності. Також прикраси з цинку стануть для Риб оберегом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень