4 знаки Зодіаку, які за свою доброту завжди отримують ніж в спину

Але вони все одно несуть світло і ніколи не здаються

Кажуть, що на добро потрібно відповідати добром, але в реальності не завжди все відбувається саме так... Часто ті, кому ми допомагаємо, роблять підлість і зраджують нас. Та попри це, є люди, для яких доброта – це стан душі. У них немає злості від природи, і навіть зле слово та зраду вони пропускають крізь себе і терплячи біль, продовжують усміхатися світу.

Аби хоч якось уберегти себе, вони закриваються від людей. Не приймають участі у жвавих бесідах, хоча всього одна розмова з такою людиною наодинці іноді допомагає переосмислити все життя.

Завжди залишатися Людьми і нести добро, навіть коли самим боляче – таким даром наділені всього декілька зодіакальних сузір’їв. Астрологи розповіли, про кого саме йдеться.

ТЕЛЕЦЬ

Якщо у знайомої людини сталася біда, Телець неодмінно це відчує. І першим подзвонить й запитає: «Що трапилось?». Самовіддача Тельця часом переходить межі. Він забуде поїсти, забуде про важливі для себе справи і весь день буде переживати за іншу людину, вигадуючи як їй допомогти.

Та, на жаль, у відповідь так сильно турбуватися про нього ніхто не буде. У кращому випадку його турботу сприймуть як належне, в гіршому «віддячать» черговою зрадою.

Янгол у душі Тельця буде плакати і він собі знову пообіцяє, що стане байдужим... А потім знову кинеться на допомогу, щойно вловить черговий крик про допомогу.

РАК

Янгол у Рака плаче занадто часто – щойно той пробує відкритися людям і черговий раз отримує негатив у відповідь. Однак віра в добро змушує його знову і знову виходити на пошуки хороших людей.

Щось всередині підказує, що є ще в цьому світі світло, і Рак посилено намагається його знайти. Він не вміє відмовляти людині в її проханнях. Відвернутися, коли важко – це не про цей знак Зодіаку.

Рак віддає душевну теплоту, намагаючись зігріти весь світ. І приймає у відповідь холод і байдужість, сподіваючись на краще.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцю не знайомі поняття «помста» та «інтрига». Так, часом він навмисно уникає людського товариства, але це лише для власного захисту – коли він один, то має менше шансів отримати ножа у спину.

Усміхається, навіть якщо плаче серце –  ось такий істинний Стрілець.

Стрілець несе в світ світло, він охоче ділиться своєю удачею, пробуджуючи в людях їх найсвітліші сторони. І завжди спокійно приймає у відповідь чорну невдячність.

Він не чекає винагороди і все робить виключно з доброї волі. Він звик, що його допомога залишається непоміченою, та зрада не в змозі викорінити добро із його душі.

РИБИ

Риби здаються наївними створіннями. Дуже часто їх образ привертає увагу недобросовісних людей, адже Риби до останнього будуть думати, про людину в позитивному ключі.

Все їхнє єство противиться злу. Навіть у похмурій людині цей знак Зодіаку зможе розгледіти світло, і це свого роду дар. Коли життя наповниться мороком, Риби перші побачать рятівне світло.

Їхня свідомість налаштована саме на сприйняття добра, а зло вони вперто відсівають зі свого життя. Якщо їх зрадили, вони пробачать, забудуть і не перестануть вірити у краще. Адже саме добром просякнута їхня душа й іншого шляху їм не дано.

Джерело: Кава з молоком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень