Шокуючі несподіванки – Дівам, ділові пропозиції – Тельцям: гороскоп на 26 серпня

А колеги можуть не зрозуміти Левів

ОВНИ

Зорі прогнозують знайомства та захоплення. Зараз ви без особливих зусиль зможете отримати бажане.

ТЕЛЬЦІ

На вас чекає втілення найбільш сильних і честолюбних бажань. Чекайте на ділові пропозиції, але не поспішайте погоджуватися.

БЛИЗНЯТА

Події дня можуть розбудити ваші приховані внутрішні резерви, тому не варто нічого боятися. Головне – намагайтеся стримувати емоції. 

РАКИ

Ваше нетерпіння може призвести до сварки з дорогою людиною. Вчіться проявляти більше терпіння та тактовності, й не будьте надто вимогливими до інших. 

ЛЕВИ

Ваша потреба у визнанні керівництвом створить багато проблем або негативно позначиться на авторитеті серед колег. Зумійте вчасно стриматися.

ДІВИ

Вам потрібно більше покладатися на власну інтуїцію, ніж на чийсь досвід і поради. В особистому житті можливі несподівані відкриття - кохані можуть вас шокувати.

ТЕРЕЗИ

Цього дня може виникнути спокуса легкого збагачення. Будьте обережні, оскільки найімовірніше це матиме для вас негативні наслідки.

СКОРПІОНИ

Не виключено, що вам доведеться активно захищати свій авторитет. Вибух пристрастей може повернути перебіг подій не на вашу користь. 

СТРІЛЬЦІ

Завбачливість збільшить ваші шанси на успіх. Особливо у фінансових справах. Життєвий потенціал зростатиме, що позначиться на посиленні сексуальної енергії.

КОЗОРОГИ

Намагайтеся зберегти рівновагу та холоднокровно вирішувати навіть найскладніші проблеми. Емоції зараз лише зашкодять.

ВОДОЛІЇ

Використовуйте свої зв’язки виключно у своїх інтересах. Можливо, цього дня вам доведеться вирішувати безліч питань одночасно. Намагайтеся впоратися у першій половині дня, адже по обіді у вас буде недостатньо ентузіазму та бажання щось робити.

РИБИ

Сприятливий день для тих, хто серйозно усе спланував і лише потім взявся за справу. Ймовірна фінансова вигода. Можливі й приємні зміни в особистому житті. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень