Не тягнуть час: знаки Зодіаку з блискавичною кмітливістю 

Вони вміють швидко зорієнтуватися і зрозуміти, що до чого

ОВНИ

Це любителі все встигати, а потім почивати й пишатися своїми досягненнями. У них є здатність швидко переймати знання та досвід у тих, хто поки успішніший за них. Їхній розум гнучкий і реагує як блискавка. Вони справді чимало подій усвідомлюють першими. Овнам дуже подобається, що вони випереджають інших.

БЛИЗНЯТА

Близнята не люблять думати довго і витрачати час на обмірковування непотрібних дрібниць. Вони швидко аналізують те, що здається очевидним і враховують тільки основні моменти. Це дозволяє їм дуже швидко оцінити ситуацію. Якщо якихось деталей бракуватиме, Близнята їх придумають чи дофантазують. Але диво в тому, що їхні слова зрештою виявляються правдою.

ДІВИ

А ось і майстри спостереження! Діва підмітить те, що не впадає в око іншим. Тож і стан справ вони здатні оцінити краще й швидше від інших. Зрозуміти, що до чого, Діви можуть моментально. Свою пильність вони не послаблюють ані на хвилину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень