Дітям яких знаків Зодіаку найважче адаптуватися до школи

Вони не охоче сидять на місці, не одразу сприймають авторитет вчителя й взагалі – хочуть байдикувати

ВОДОЛІЇ

Всією душею маленькі Водолії прагнуть свободи. Вони ще надто глибоко занурені у літнє дозвілля й прогулянки у дворі до темряви. Їм не просто в одну мить перемикнутися на серйозні завдання, тож у перші тижні цілком можуть встигнути нахапати поганих оцінок. 

Водоліїв треба привчати до систематичних занять, а потому їх рівень відповідальності не дозволить їх пропустити жодного домашнього завдання. 

РАКИ

Раки не дуже комфортно почуваються в оточені однолітків. Особливо якщо колектив новий. Цим дітям треба період адаптації, адже з центру всесвіту вдома, стати одним з учнів класу їм не дуже подобається.

А от коли вони відчують що можуть бути душею компанії й в школі, у них прокидається азарт до навчання. Їм обов’язково хочеться стати кращим, веселішим й завжди відповідати першим. 

СТРІЛЬЦІ 

Відверто Стрільці взагалі не дуже люблять шкільні заняття. Для них повернення за парти це не жага нових знань, це інтерес до спілкування з однолітками. Стільці у молодшій школі за літо можуть навіть забути букви і як писати цифри. 

Але варто зауважити, що Стрільці дослухають до авторитету вчителя і переважно у жовтні стають вже активними учнями, які й без щоденника знаю, що задано додому. Тоді ж й приходить усвідомлення, що в школі треба вчитися, а не тільки дружити з однокласниками. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень