Нова справа – Водоліям, вміння балансувати – Стрільцям: гороскоп на 1 вересня

А Терезів похвалять за хорошу роботу

ОВНИ

Вмійте відстояти свою думку. Особливо, якщо розумієте, що маєте рацію. Не варто непокоїтися про те, що ваш співрозмовник має великий досвід і саме його точка зору правильна.

ТЕЛЬЦІ

Не виключено, що цього дня ви можете зав'язати романтичне знайомство. Причому, у найбільш несподіваному місці. Намагайтеся бути милими, щоб не відлякати потенційного партнера.

БЛИЗНЯТА

Дайте відпочити собі та тим, хто вас  оточує. Ви дуже вимогливі до колег і їх це реально втомило. Час перевести подих.

РАКИ

Енергії у вас багато, але завдання ви собі ставите нереальні.  Буде краще взятися за щось простіше та довести цю справу до логічного й успішного завершення.

ЛЕВИ

Якщо ви збираєтеся віддатися на волю долі, то відкладіть це рішення. Цього дня від вас будуть потрібні рішучі дії, як би ви не старалися від них відхреститися.

ДІВИ

Ймовірно, вам доведеться ризикнути, щоб реалізувати задумане. Але якщо ви не відчуваєте у собі впевненості, то краще не переступати через себе й ні до чого себе не примушувати.

ТЕРЕЗИ

Ваші здібності будуть високо оцінені вашим керівництвом. Намагайтеся не зіпсувати це враження й можете невдовзі очікувати на підвищення.

СКОРПІОНИ

Не дозволяйте усім підряд користуватися вашою добротою. Робіть спочатку те, що потрібно виключно вам, і не переживайте про те, що ж подумають інші.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня багато чого буде залежати від вміння балансувати. Якщо зумієте встояти, то весь світ буде біля ваших ніг.

КОЗОРОГИ

У вашому житті починається новий етап, коли ви маєте більше думати про себе та відстоювати власні інтереси.

ВОДОЛІЇ

Існує велика ймовірність того, що вам доведеться зайнятися новою справою. Не будьте надто гордими та запитайте поради у досвідчених колег.

РИБИ

Це буде дуже важливий день. Вам потрібно бути максимально зібраними, щоб правильно відреагувати на ті події, які відбуватимуться цього дня. А буде їх чимало.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень