Пильний нагляд – Овнам, егоїзм – Тельцям: гороскоп на 2 вересня

А Левам доведеться йти на компроміс

ОВНИ

Ви згадаєте, що таке ревнощі. Ваш партнер стежитиме за кожним вашим кроком. Не дозволяйте нікому нав’язати вам почуття провини, якщо ваша совість чиста.

ТЕЛЬЦІ

Події цього дня потішать ваше самолюбство й допоможуть набратися впевненості в собі. Почуття власної гідності буде настільки сильним, що ви навіть ризикуєте проявити егоїзм у спілкуванні з близькими.

БЛИЗНЯТА

Ваше вміння знаходити правду буде сильним, як ніколи. Ви розумієте як розібратися у будь-яких проблемах і вирішити їх.

РАКИ

Щоб домогтися успіхів у кар'єрі, вам доведеться відмовитися від деяких своїх мрій. Можливо, вам вдасться втілити деякі свої задуми, але не зовсім так, як вам хотілося.

ЛЕВИ

Намагайтеся шукати компроміс всюди, де це можливо. І тоді день буде добрим.

ДІВИ

Якщо ви ніяк не можете ухвалити важливе рішення, не переживайте, бо всім людям властиво сумніватися. Поки у вас є час, щоб ретельно вивчити ситуацію.

ТЕРЕЗИ

Ретельно продумуйте кожне слово. У вас буде спокуса озвучити якусь думку, але краще перестрахуватися. Зайва обережність ніколи не завадить.  

СКОРПІОНИ

Вам потрібно ризикнути. Звичайно, якщо ви готові розлучитися зі старим багажем і спробувати щось нове. Це може виявитися набагато цікавішим, ніж ви очікували.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви будете на висоті! Хороший настрій, правильні ідеї, схвальні відгуки – усе це буде.

КОЗОРОГИ

Ви розриватиметеся між двома бажаннями. Ви й новинами хотітимете поділитися, а з іншого боку вас жахатиме, що хтось сприйматиме це, як вашу слабкість. Намагайтеся хоча б поводитися так, щоб оточуючі не помітили боротьби, яка відбувається всередині вас.

ВОДОЛІЇ

Вам буде дуже складно провести хоч трохи часу на самоті. Ігнорувати навколишній світ не вийде, як би вам цього не хотілося.

РИБИ

У вас все ще є деякі застарілі звички, які тягнуть вас назад. Цього дня це може спричинити конфліктну ситуацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень