З цими друзями найкраща компанія: 2 знаки Зодіаку, з якими гарантовані пригоди

Найекстремальніші знаки Зодіаку

У кожного є друг, з яким зустрічі найвеселіші та найяскравіші. Їхні риси характеру пов’язані з впливом космосу. Астрологи розповіли, хто із представників зодіакального кола жити не може без пригод.

Зазвичай душею компанії є люди, які за знаком Зодіаку Близнята або Стрільці. Вони люблять вивчати та прагнуть розширити межі цього світу. З такими друзями точно не будеш нудьгувати.

Близнята

Близнята люблять нетривалі поїздки і туристичні походи, але куди б вони не вирушили, вони завжди знайдуть цікаві та екстремальні пригоди. Не можуть залишатися на одному місці надто довго. Для Близнят важливими є лише ті події, де вони зможуть відчути всю динаміку нового місця.

Стрільці

Стрільці – найбільші авантюристи. Подорожуючи, пізнають себе. Вони полюбляють далекі поїздки, прагнуть побачити нові місця, отримати нові знання, розширити свій кругозір і наситити незабутніми пригодами свою душу.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень