Важливі таємниці – Козорогам, марні очікування – Рибам: гороскоп на 3 вересня

А Тельці постійно сперечатимуться

ОВНИ

Ви трохи розслабилися. Будьте уважнішими і до людей, які вас оточують, і до подій цього дня. Зараз вам вдасться побачити справжній стан справ.

ТЕЛЬЦІ

Ви вмієте і любите сперечатися, а цього дня ви продемонструєте цей талант усім. Ви можете так захопитися, що й не помітите, коли опонент погодиться з вами і відступить.

БЛИЗНЯТА

Ви надто багато часу приділите вирішенню чужих проблем, а свої справи та термінові питання так і чекатимуть, бо ніхто не прийде і не зробить цього за вас. Допомагайте іншим, але не забувайте й про себе.

РАКИ

Не можна бути аж такими впертими. Прислухайтеся до порад і не відмовляйтеся від допомоги близьких. 

ЛЕВИ

Багатьох представників знаку здивують їхні діти. Ви раптом усвідомите якими дорослими та самостійними стали ваші малюки. Намагайтеся приділяти дітям більше часу. І не лише сьогодні.

ДІВИ

Можливі невеликі суперечки з родичами, але жодних серйозних конфліктів не очікується. Якщо, звичайно, ви не будете накручувати ситуацію.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся запам'ятати свої сни, адже в них буде ключ до розгадки, яку ви так давно шукаєте. Головне правильно скласти всі деталі сонної мозаїки, аби вирішити давню проблему.

СКОРПІОНИ

Цього дня невинна забавка може обернутися для вас не найкращим чином. Якщо не можете відмовити собі в задоволенні побешкетувати, то хоча б жартуйте над тими, хто може це зрозуміти.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете відчути легке нездужання та головний біль. Останнім часом ви забули про спортзал і правильне харчування. Намагайтеся більше дбати про своє здоров’я.

КОЗОРОГИ

Ви зумієте акуратно та ненав'язливо втертися в довіру до будь-якої людини, що перед вами відкриються всі важливі таємниці.

ВОДОЛІЇ

Ви можете даремно витратити цілий день у гонитві за чимось, що буде постійно вислизати. Перш ніж розпочинати погоню, подумайте, а чи потрібно це вам.

РИБИ

День пройде у марних очікуваннях. Те, на що ви так сподіватиметеся, на жаль, не захоче стати реальністю. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень