Хороша фінансова ідея – Стрільцям, нові шанувальники – Козорогам: гороскоп на 11 вересня

А Водоліїв почує Всесвіт

ОВНИ

Не поспішайте звинувачувати вашого партнера у всіх провинах, адже невдовзі це вам відгукнеться, причому неприємно. Стримуйте себе.

ТЕЛЬЦІ

Вам випаде можливість змінити напрямок, за який рухаєтеся. Ви відчуєте сили, щоб змінити не лише свою долю, але й покращити життя інших.

БЛИЗНЯТА

Хтось із вашого оточення щось приховує від вас та намагається отримати найбільшу користь для себе. У ваших силах сьогодні визначити цю особу.

РАКИ

Не соромтеся перепитати, якщо щось не зрозуміли, адже немає таких нюансів, на які можна не зважати. Нехай навіть над вами жартуватимуть, однаково ретельно вивчайте всі деталі справи.

ЛЕВИ

Вашим планам може завадити якась, неврахована раніше, дрібниця. Не варто опускати руки - просто виправте помилку. Багато часу це не займе.

ДІВИ

У вас буде надмірно грайливий настрій. Це, звичайно, непогано, але будьте уважні, бо ризикуєте порушити урочистість якогось моменту.

ТЕРЕЗИ

Вам навряд чи вдасться вплинути на хід подій, тому не варто так переживати. Ви не всесильні, тому треба вчитися розмежовувати ті ситуації, коли ви можете щось виправити, а коли немає сенсу втручатися.

СКОРПІОНИ

Вам буде непросто впоратися з якоюсь спокусою. Намагайтеся її побороти, бо інакше це матиме негативні наслідки. Причому, не тільки для вас.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня у вашу світлу голову може прийти хороша ідея для заробітку. Стрільцям-батькам доведеться інакше подивитися на свої відносини з дітьми або на плани, пов'язані з вихованням.

КОЗОРОГИ

Вас чекають обнадійливі новини та оригінальні пропозиції. Можливі знайомства з новими шанувальниками чи навіть спонсорами.

ВОДОЛІЇ

Цього дня Всесвіт почує ваше прохання й піде вам назустріч. Але є одна умова – ваше бажання нікому не має зашкодити.

РИБИ

На вашу поведінку впливатиме якась важлива особа. Варто прислухатися до її порад у тому, що стосується роботи. А от в особистих питаннях покладайтеся лише на себе.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень