Неймовірна заздрість – Близнятам, романтичні настрої – Водоліям: гороскоп на 4 вересня

А Скорпіонам час зайнятися здоров’ям

ОВНИ

Вирушайте сьогодні за покупками. Великі товари – це не ваш варіант, а ось різні дрібниці, які зазвичай і з'їдають чималу частину бюджету, сьогодні, як не дивно, майже не вплинуть на вміст вашого гаманця.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає день нескінченного спілкування. Про себе нагадає людина, з якою ви тривалий час не пересікалися. Чомусь саме зараз у цієї особи виникне потреба почути ваш голос. Або, хоча б, прочитати повідомлення.

БЛИЗНЯТА

Ви чудово знаєте, що заздрість почуття погане, але вдіяти з собою нічого не зможете. І сьогодні вона вас постійно «гризтиме». 

РАКИ

Ви втомитеся від низки гостей та зустрічей. Цього дня ви хотітимете лише одного – тиші та спокою.

ЛЕВИ

Поспіть і полінуйтеся. Жодних перегонів і таємних «я трошки попрацюю» цього дня бути не повинно. Відпочивайте за правилами. 

ДІВИ

Навіть, якщо ви точно знаєте, що маєте рацію, на компроміс піти все ж доведеться. Так ви зможете швидше дійти до своєї мети.

ТЕРЕЗИ

Не треба бігти, щоб вирішити чиїсь проблеми. Повірте, опікувана вами людина, сама може впоратися – просто їй зручно, що на виручку за першим покликом приходите ​​ви.

СКОРПІОНИ

Приділіть час своєму здоров'ю. Комплекс вправ (бажано системно), здорова дієта, прогулянки на свіжому повітрі – все те, що потрібно для тонусу та бадьорості. І, звичайно, хороші люди поряд.

СТРІЛЬЦІ

Над вами збираються хмари, тому цей день зорі радять провести якомога спокійніше. І намагайтеся завжди добре думати, перш ніж робити.

КОЗОРОГИ

Останнім часом вас злегка розбестили зайвою увагою, тому тепер доведеться звикати до того, що до вас ставляться як до звичайної людини.

ВОДОЛІЇ

Відкрийте двері для романтичних настроїв. Цього дня не варто займатися тим, що потребуватиме пояснень, бо це у вас виходитиме вкрай погано.

РИБИ

Протягом дня будьте обережні в будь-якому вибраному занятті. Не порушуйте правил і не відступайте від своїх принципів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень