Нароблять біди: три знаки Зодіаку повернуться до колишніх через ретроградний Меркурій

Період з 9 вересня по 2 жовтня пройде під знаком приставки «пере»: безліч речей доведеться перероблювати 

Відома астрологиня Аріна Артуровна розповіла, що в найближчі декілька тижнів три знаки Зодіаку ризикують повернутися до колишніх.

Овен

На цих людей чекають зустрічі «з минулого» і розбірки з колишніми коханими. Можливо, ретроградний Меркурій змусить Овна зустрітися з колишнім/колишньою. Ймовірне відновлення переписки чи навіть стосунків. Цей період сприятливий для зустрічей з однокласниками або однокурсниками. 

Близнята

Близнятам теж захочеться згадати минуле. Представники цього знаку згадають старі стосунки, дехто навіть буде стежити в соцмережах за життями колишніх фаворитів. Можливе повернення до коханців.

 Терези

Терези в наступні декілька тижнів перетнуться з колишніми. Представникам цього знаку доведеться здорово понервувати і переживати. Астрологи радять видихнути, заспокоїтися і відволіктися, можливо, на спілкування з іншими людьми. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень