Самотні вовки та одинокі левиці: Астрологи назвали знаки Зодіаку, які не можуть зустріти своє кохання

Так розпорядилися зірки

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Є люди, які прагнуть зустріти своє кохання, але їм щоразу не щастить, однак є й такі, хто сам не надто прагне стосунків.

Тельці

В таких людей надто високий рівень недовіри до людей, у тому числі до свого партнера. Все через раніше пережиту зраду, брехню та невдачу в перших стосунках. Якщо Тельці колись із таким зіткнулися, то вони вже не зможуть повністю розкритися перед партнером, а лише шукатимуть у кожному негативні риси, які колись завдали їм болю.

Леви

Представникам цього знака Зодіаку властиво ідеалізувати стосунки зі своїм обранцем. Їх розчаровує те, що бездоганних людей просто не існує, саме тому вони обирають самотність, ніж стосунки з будь-ким.

Водолії

Ці люди швидко закохуються, але так само швидко перемикаються з однієї людини на іншу. Водолії можуть легко розірвати стійкі стосунки заради чергового партнера, при цьому їх зовсім не хвилюють почуття попереднього супутника. Через це вони перебувають у постійному пошуку другої половинки, але особливо не страждають через це.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень