Цінна знахідка – Скорпіонам, натяк на підвищення – Рибам: гороскоп на 9 вересня

А Близнятам доведеться чимось пожертвувати

ОВНИ

Вам варто подумати про особисте життя, бо ви щось робите не зовсім правильно. Можливо, з коханою людиною ви поводитесь занадто раціонально, а їй хочеться душевних поривів і романтики.

ТЕЛЬЦІ

Цей день буде одним з найкращих. Ви зможете проявити себе в роботі та здійснити особисті бажання.

БЛИЗНЯТА

Вам доведеться переглянути свої пріоритети. Також можлива ситуація, у якій потрібно буде піти на певні жертви заради досягнення мети. Ви будете готовими до такого повороту подій і все зробите правильно.

РАКИ

Від вас очікують результатів, тому важливо показати свою ефективність та працьовитість. У справах можливі невеликі перешкоди, але ви їх легко подолаєте.

ЛЕВИ

Цього дня відбудеться щось приємне. Ви відчуєте пожвавлення та азарт. Можете обговорювати з начальством перспективи спільної справи - до ваших оцінок і прогнозів керівники поставляться дуже серйозно.

ДІВИ

Ви можете дізнатися, що від вас щось приховують. Це буде вкрай неприємно, але у кожного своя правда. І кожен вчинок має причину.

ТЕРЕЗИ

Ви занадто самостійні. У якихось справах вам дійсно простіше розібратися самим, але не варто відкидати всю допомогу, яку вам пропонують, адже команда завжди сильніша.

СКОРПІОНИ

Навколо вас пануватиме тепла атмосфера, яка зарядить оптимізмом. Ви зможете знайти те, що давно шукали. Зорі обіцяють успіх у ділових переговорах.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня у вас буде спокійно на душі. Вам не захочеться щось комусь доводити та відстоювати свої інтереси. Набагато приємнішим для вас буде заняття звичайними й дрібними справами, які не вимагатимуть від вас великих енергетичних затрат.

КОЗОРОГИ

Цього дня у справах можливі невеликі заминки. Вам краще не нервувати, якщо чекаєте якогось рішення, бо цим ви точно не зможете пришвидшити події.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає цікава бесіда, яка надихне вас на нові підходи у роботі. У вас буде гарний настрій і багато енергії, щоб одразу ж почати втілювати ці ідеї у життя.

РИБИ

Цього дня відбудуться важливі й позитивні події на роботі. Вам можуть натякнути на підвищення або надбавку.  Хороша робота невдовзі принесе вам ще кращі результати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень