Не проґавте момент: На які знаки Зодіаку наприкінці вересня чекає шалений кар’єрний ріст

Їх всього три

Поки у перший місяць осені більшість людей насолоджуються романтикою та любов’ю, представники цих трьох знаків Зодіаку більше зайняті своєю кар’єрою, яка вже цього місяця піде в гору. Результати роботи будуть разючими.

Водолії

Працьовитість, наполегливість та цілеспрямованість Водоліїв почне давати свої плоди. Керівництво їх обов’язково помітить, головне - у потрібний час опинитися в потрібному місці та взятися за якусь складну справу, якою раніше не доводилося займатися, аби завоювати повагу.  

Леви

Унікальна здатність Левів швидко вирішувати складні завдання та проблеми допоможе їм заявити про себе на професійній ниві. Кар’єра – 100% піде в гору.

Стрільці

Для цього знака Зодіаку вересень стане певною мірою переломним місяцем. Стрільці нарешті наважаться піти з роботи та почати працювати на себе, що допоможе досягти небувалого успіху. Не бійтеся ризикувати й у вас усе вийде.   

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень