Мають сильний захист: Яких знаків Зодіаку боялася навіть Ванга

Хто вони?

Всесвітньо відома провісниця Ванга назвала три знаки Зодіаку, з якими їй не хотілося працювати, бо вона відчувала небезпеку.  

Леви

Всевишні сили оберігають Левів, як тільки можуть. Саме тому, попри всю свою емоційність і запал, Леви вкрай рідко можуть потрапити в неприємну історію. Їм завжди вдається виходити сухими з води.

Риби

Зазвичай представники цього знака Зодіаку не підготовлені до життя. Доля періодично підкидає їм випробування, але націлені вони на те, щоб навчити Риб жити в реальному світі. Звичайно, з кожної такої ситуації вони з легкістю можуть вийти, але для цього їм потрібно гарненько подумати. 

Стрільці

У Стрільців дуже добре розвинений внутрішній голос, але вони не обходяться і без знаків згори. З самого дитинства Стрільці вміють розпізнавати ці знаки й правильно ними користуватися. Вони вкрай рідко роблять помилки, а фатальні тим більше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень