Невдоволення керівництва – Терезам, несподівана удача – Стільцям: гороскоп на 14 вересня

А Тельців відзначать

ОВНИ

Вас усе дратуватиме. Ви зробите тисячу зауважень колегам, щоб не шуміли, нервуватиметеся через транспорт. Дістанеться й вашим домашнім. Ймовірно, надмірна знервованість пов’язана з втомою, тому намагайтеся більше відпочивати.

ТЕЛЬЦІ

Ви можете отримати винагороду за роботу чи просто приємний подарунок. Хороший день, щоб і самому себе трошки побалувати.

БЛИЗНЯТА

Якщо у чомусь хоч трохи сумніваєтеся, то обов'язково скористайтеся порадою тих, хто добре розуміється на справі. Не соромтеся ставити додаткові питання, уточнювати деталі та перепитувати, щоб не впустити щось дуже важливе.

РАКИ

Постарайтеся сьогодні прикинутися мишкою. Поводьтеся якомога тихіше і скромніше. Не потрібно привертати до своєї персони зайву увагу.

ЛЕВИ

Різні дрібниці, на кшталт западаючої кнопки на клавіатурі, будуть не тільки дратувати вас, а й серйозно гальмувати робочий процес. Тому постарайтеся вирішити цю дрібну проблему відразу ж, щоб не зіпсувати собі настрій на весь день.

ДІВИ

Як би вам не подобалося керувати, ви повинні розуміти, що цього дня відповідальність буде коштувати вам величезних сил і душевного спокою.

ТЕРЕЗИ

Замість роботи ви будете зайняті якимись дуже цікавими, важливими та потрібними речами, які, на жаль, ніяк не перетинаються з вашою основною діяльністю. Результатом може стати не найприємніша розмова з керівництвом.

СКОРПІОНИ

Не бійтеся призначати на цей день серйозні переговори чи укладати угоди. Все пройде на найвищому рівні.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня можете без докорів сумління плисти за течією. Все складатиметься добре. Вас чекає несподівана удача у фінансових справах.

КОЗОРОГИ

Зорі рекомендують вам інакше поглянути на свої витрати. Спробуйте подумати, де можна заощадити, без чого ви чудово можете обійтися, а що вам необхідно. Завдяки такому підходу ви зможете викроїти зовсім не зайві гроші.

ВОДОЛІЇ

Вас будуть відвідувати ідеї, які вимагатимуть негайного втілення у життя. І нехай це буде непросто, але ж неймовірно цікаво. Ви навіть не помітите, як пролетить цей день.

РИБИ

Стримайте обіцянку, яку дали собі. Не втікайте від проблеми, а вирішуйте її.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень