Обов’язкове побачення – Близнятам, забудькуватість – Левам: гороскоп на 15 вересня

А Овнам час вирушати в магазин

ОВНИ

Якщо ви планували великі покупки, то кращого дня, ніж цей, вам просто не знайти. Не бійтеся витратити більше запланованої суми. Головне, щоб покупка була потрібною.

ТЕЛЬЦІ

Стримуйте свій апетит. У прямому значенні цього слова. Перегляньте свій раціон і не налягайте на жирну їжу. Щодо всього іншого, то день буде вдалим.

БЛИЗНЮКИ

Не використовуйте втому чи зайнятість, щоб відмовитися від побачення. Зараз є шанс налагодити своє особисте життя.

РАКИ

Вам захочеться філософствувати, розмірковувати та читати розумні книги. А якщо хочеться, то значить треба. Тільки не забувайте за цим про свої обов’язки.

ЛЕВИ

Ваша забудькуватість може призвести до серйозних наслідків. Перевірте зайвий раз чи взяли все необхідне й чи не забули про важливу зустріч.

ДІВИ

Вам багато хто заздрить, і не без причини. Ви стали впевненими в собі, ви добре виглядаєте і домагаєтеся успіхів на роботі. Це викликає злість у недоброзичливців. Пильнуйте, бо вони намагаються нашкодити вам.

ТЕРЕЗИ

Не будьте до себе надто критичними. Ви добре виконуєте свою роботу, тому не переймайтеся.

СКОРПІОНИ

Ви відчуєте, що у вашому оточенні забагато зайвих людей. Тих, хто зовсім не цікавий, чиї ділові якості вас не влаштовують, кого ви ніколи не назвете другом і хто відверто вас дратує. Схоже, вас чекає велике «прибирання».

СТРІЛЬЦІ

Сьогодні доведеться зробити те, чого так не хотілося. Ймовірно, це буде неприємно та важко, але потім ви відчуєте неймовірне полегшення.

КОЗОРОГИ

Вас чекає день ​​спілкування та цікавих знайомств. Не намагайтеся здивувати нових знайомих інтелектом – будьте собою.

ВОДОЛІЇ

Ваша робота залежатиме від графіків інших людей. А вони цього дня нікуди не поспішатимуть, що може серйозно зіпсувати ваші плани й попсувати нерви.

РИБИ

Не порівнюйте себе ні з ким, бо це тільки посилить вашу невпевненість. Краще попрацюйте над самооцінкою.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень