Назвали найкращих коханок та дружин за знаком Зодіаку

З цими жінками чоловікам точно буде добре

Знаки Зодіаку, хочемо ми цього чи ні, але впливають на особливості характеру людей та їхню здатність притягувати до себе осіб протилежної статі.

Думки астрологів з приводу того, які жінки за знаком Зодіаку найкращі коханки та дружини різняться, але є такі, які точно мають особливі здібності.

Стрільці

Найпристрасніший знак Зодіаку. Жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, дуже цінують близькість з партнером. Гармонія стосунків з дівчиною-Стрільцем багато у чому буде залежати саме від інтимної сторони цих стосунків.

Скорпіони

Жінки-Скорпіони теж пристрасні й ненаситні дівчата, які здатні притягувати чоловіків одним тільки поглядом. Зазвичай чоловіки, які розійшлися з дівчатами-Скорпіонами, ще дуже довго згадуватимуть ночі, проведені з ними.

Діви

Найкраща дружина за знаком Зодіаку, кажуть астрологи, — Діва. Ці жінки терплячі й не схильні до істерик. Вони також пристрасні, але, щоправда, трохи сором’язливі. У шлюбі з ними будь-хто зможе знайти справжнє щастя й реалізувати свої плани.

Терези

Дівчата-Терези - ідеальні коханки. Вони завжди демонструють, що партнер для них на першому місці й отримують від цього максимум задоволення.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень