Вирішення матеріальних питань – Козорогам, багато метушні – Терезам: гороскоп на 24 вересня

А Раки отримають чимало знаків уваги

ОВНИ

Припиняйте себе накручувати й тисячний раз аналізувати одну й ту ж ситуацію. Займіться простою фізичною роботою – голова відпочине і підкаже вам правильне рішення.

ТЕЛЬЦІ

Можливе поліпшення фінансового становища чи задоволення від вдалої покупки. Існує ймовірність нового знайомства чи несподіваних романтичних пригод.

БЛИЗНЯТА

Намагайтеся скасувати всі зустрічі та перенести візити гостей. Цей день краще провести наодинці або в компанії найрідніших.

РАКИ

Ви згадаєте щось із минулого, що може вас засмутити. Втім, це швидко мине і решта дня складеться чудово. А ввечері ви взагалі будете у центрі уваги й почуєте чимало компліментів.

ЛЕВИ

У вас виникне потреба відверто поговорити з коханими. Щоправда, ви не дуже це вмієте робити, тому обмежитеся натяками. Однак, якщо хочете знати правду, то говоріть про все прямо.

ДІВИ

Формулюйте свої бажання виразно. Розмите «можливо» чи «ось якби» ніколи не стане дійсністю, тому не ображайтеся на близьких за нерозуміння.

ТЕРЕЗИ

День пройде в метушні. Вам доведеться встигнути побувати в кількох місцях, які, зрозуміло, знаходяться у різних кінцях міста. Тому замість відпочинку доведеться добре побігати і, на жаль, втомитися.

СКОРПІОНИ

Ви будете вередувати та вимагати постійної уваги й подарунків. Це може дещо зіпсувати ваші стосунки з близькими. Подумайте ще раз чи варто ризикувати стосунками?

СТРІЛЬЦІ

Ви можете проявити надмірну впертість і непоступливість, що створить вам чимало проблем. Також не обіцяйте нікому свою допомогу, поки не розберетеся в ситуації.

КОЗОРОГИ

Вам потрібно зосередитися на розв'язанні матеріальних питань, чітко планувати свій час і братися за найважче – зараз вам це під силу.

ВОДОЛІЇ

Ви отримаєте цікаву пропозицію та зможете вирішити спірні питання. Уникайте з'ясування відносин в особистому житті, бо це загрожує погіршенням стосунків.

РИБИ

Зорі радять дотримуватися спокійного життєвого ритму - це дозволить методично вирішувати поставлені перед вами завдання так, щоб більше до них не повертатися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень