Три знаки Зодіаку, які не проти експериментів в інтимному житті, але й межу – не перейдуть

Астрологи запевняють, що ці люди самі встановили кордони своєї моральності

БЛИЗНЯТА

Багатьом Близнята видаються відчайдухами, ладними на все що завгодно заради задоволення. Здається, ніби вони й не знають слова – наслідки. Експериментувати в ліжку Близнята готові, у них є жага спробувати те, чого вони ніколи не робили.

Але при цьому вони ніколи не перейдуть межі власної моралі. У них завжди в голові є чітка модель, що можна робити, а що ні.

Вони ніколи не утнуть того, що може зашкодити партнеру.

ДІВИ

У Діви надто добре виховання. Інколи здається, що вони дуже холодні особистості. Але це зовсім не погана риса, адже Діви інтереси й задоволення партнерів ставлять на перше місце.

Причому цінність партнера Діва підтримує не тільки в інтимній площині, але й у повсякденному житті. Тож і на експерименти й пропозиції своєї половинки – погоджується легко. Але ініціативи від Діви можна не чекати.

ТЕРЕЗИ

Терези у будь-якому інтимі бачать тільки хороше. Навіть якщо їм це спочатку хорошим не видається. Вони зупиняють себе, коли починають злитися, вмовляють себе не поспішати, витримати паузу.

Свій внутрішній баланс Терези віднаходять у момент, коли вони все ж залишаються у рамках своїх поглядів, коли не допускають зайвих й різких рухів. Найбільше Терезів стримує страх зганьбитися в очах партнера.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень