Дар переконання – Левам, підступність колег – Терезам: гороскоп на 21 вересня

А Скорпіонів потягне на романтику

ОВНИ

Намагайтеся встигнути зробити все важливе до обіду, оскільки потім ваші плани підступно зіпсують. Та й самопочуття ближче до вечора вас не потішить.

ТЕЛЬЦІ

Найменше вам цього дня захочеться працювати, бо душа вимагатиме задоволень. І ось тут варто бути особливо обережними, щоб не вскочити в халепу.

БЛИЗНЯТА

Можливі серйозні непорозуміння з колегами, бо кожен вважатиме себе великим експертом. Аби уникнути скандалу, хтось має піти на поступки.

РАКИ

Ви цього дня залишитеся непочутими. Більше того, ви ризикуєте ще й виявитися винними. 

ЛЕВИ

Цей день символізує терпіння, об'єктивність та обґрунтованість, тому можете сміливо призначати важливі зустрічі. Зараз у вас є шанс переконати будь-яких упертюхів.

ДІВИ

Ви отримаєте привабливу пропозицію, від якої просто не буде сенсу відмовлятися. Навіть якщо це піде у розріз із вашими планами на майбутнє. 

ТЕРЕЗИ

Будьте напоготові, адже можливі каверзи з боку колег, які давно мітять на ваше місце. Тому перевіряйте всі папери й не надто довіряйте компліментам і посмішкам.

СКОРПІОНИ

Ваші романтичні настрої не залишаться поза увагою коханих. Зараз особисте життя багатьох представників знака може круто змінитися. 

СТРІЛЬЦІ

Ймовірні не дуже приємні зміни, але з часом ви зрозумієте, що це – до кращого. Намагайтеся не робити необдуманих вчинків, не підписуйте паперів та договорів.

КОЗОРОГИ

Ви будете розмірковувати, чому інші досягли блискучих результатів, а вам не все вдається. Намагайтеся не впадати в депресію з цього приводу, бо незабаром все владнається.

ВОДОЛІЇ

Відкладіть ухвалення важливих рішень, адже та кількість новин, яку приготували для вас сьогодні, може збити з пантелику. І в цій плутанині ви просто не зможете відокремити брехню від істини.

РИБИ

Події цього дня відкриють багато нового, з'явиться інтерес до речей, які раніше не викликали жодного зацікавлення. Особливе задоволення ви отримаєте від роботи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень