Премія – Ракам, турботи – Скорпіонам: гороскоп на 22 вересня

А Леви дратуватимуть колег

Астрологія: що нам віщують зорі. Гороскоп на Радіо Трек
Гороскоп на 27 травня

ОВНИ

Ви будете нервовими та агресивними. Навіть невинне зауваження може спричинити з вашого боку неадекватну реакцію, за яку згодом вам буде дуже соромно.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня вам усе вдаватиметься ідеально. Намагайтеся переробити усі свої справи.

БЛИЗНЯТА

Хороший день для того, щоб покращити свій побут. І домашні з задоволенням вам у цьому допомагатимуть.

РАКИ

Ви зробите небагато, але напрочуд якісно. Тому, захоплюючись плодами вашої роботи, керівники навіть і не згадають про те, що частину завдань ви відклали, і, ймовірно, фінансово відзначать ваші старання.

ЛЕВИ

Поки ви не впораєтеся з поставленим завданням, ви не заспокоїтеся. Більше того, ви ще й своєму оточенню спокою не дасте. Не дивуйтеся, якщо серед колег у вас поменшає друзів.

ДІВИ

Вам захочеться влаштувати генеральне прибирання, перекласти всі речі та навіть переставити меблі. Така ініціатива зустріне серйозний опір із боку домашніх, які ніяк не планували присвятити вечір важкого робочого дня подібним заняттям.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно розставити пріоритети. Хороший день, аби визначитися з тим, чого ви хочете досягти у житті, та хто з вашого оточення може цьому сприяти.

СКОРПІОНИ

Цей день ви проведете у турботах про близьких, яким потрібна допомога, увага, порада та підтримка. Причому ви будете потрібні і маленьким, і дорослим членам сім'ї й загалом будете за старшого.

СТРІЛЬЦІ

Самотні Стрільці можуть розраховувати на серйозні особисті зміни. Здається, вам таки вдалося розтопити лід у серці того, на кого ви давно крадькома поглядали.

КОЗОРОГИ

Не відкладайте справи, не закінчивши. Обов'язково доробіть усе, що запланували на сьогодні. Намагайтеся не відволікатися на розмови, навіть якщо буде дуже цікаво, інакше вам доведеться затриматися на роботі.

ВОДОЛІЇ

Вам варто бути сміливішими – так ви досягнете більшого. Важливі питання найкраще вирішувати зранку, тому не полінуйтеся прокинутися раніше, щоб день був продуктивним.

РИБИ

Гарний час для обговорення професійних планів. Будь-які робочі суперечки владнаються, якщо ви не будете поспішати й добре розберетеся у ситуації. Враховуйте думку колег.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень