Сильне романтичне потрясіння – Рибам, невдоволення собою – Стрільцям: гороскоп на 30 вересня

А Ракам день подарує незабутні враження

ОВНИ

Ви можете потрапити у конфліктну ситуацію. Буде багато провокацій, тому пильнуйте. Якщо ж не вдасться уникнути сварки, то максимально стримуйте себе, інакше це може перерости у скандал.

ТЕЛЬЦІ

Дозвольте собі розслабитися, адже ви це заслужили. Якщо є можливість, то візьміть вихідний, або хоча б постарайтеся закінчити роботу трохи раніше, ніж зазвичай. Це піде вам на користь.

БЛИЗНЯТА

Не бійтеся проявити ініціативу. Особливо, якщо справді зацікавлені у чомусь. Також не соромтеся прямо говорити людям про свої наміри.

РАКИ

Цей день подарує вам незабутні враження. Пориньте у вир приємних емоцій і просто отримуйте задоволення.

ЛЕВИ

Зараз добре розпочинати переговори. Навіть якщо здасться, що ваші співрозмовники не налаштовані вас слухати, ви зможете швидко їх переконати. Але не варто розслаблятися, бо хід подій може різко змінитися.

ДІВИ

Намагайтеся бути на крок попереду і пам’ятайте про компроміс. Але занадто поступатися теж не варто - відстоюйте свою позицію стримано, але впевнено.

ТЕРЕЗИ

Ви надто категоричні останнім часом, тому не дивуйтеся, якщо виявиться, що ваші близькі щось від вас приховують.

СКОРПІОНИ

Зараз краще не займатися важливими робочими справами. Зорі радять відкласти такі завдання, адже зараз є великий ризик помилок.

СТРІЛЬЦІ

Ви шукатимете нові життєві орієнтири через невдоволення собою або через успіх інших. Зараз не можна поводитися надто різко, а все, що плануєте, ви маєте втілювати в життя поступово.

КОЗОРОГИ

Вам доведеться відмовитися від якихось цікавих занять, щоб закінчити рутинні справи. Намагайтеся зробити все якісно, щоб нічого не довелося перероблювати.

ВОДОЛІЇ

Вам буде надзвичайно легко даватися будь-яке спілкування, адже весь негатив ви вже встигли виплеснути. Це допоможе балансувати і знаходити правильні рішення у різних ситуаціях.

РИБИ

Ви можете пережити сильне романтичне потрясіння, яке надихне вас на високі вчинки та звершення. Вам навіть захочеться кардинально змінити імідж. Дійте - зміни стануть для вас ще одним джерелом енергії.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень