Терезам – зізнання, Ракам – нудний день: гороскоп на 26 вересня

А Овнам доведеться вирішувати серйозні кадрові питання

ОВНИ

Овнам-керівникам доведеться вирішити серйозні питання кадрової політики: перестановки та навіть звільнення. Але все це виключно на благо справи.

ТЕЛЬЦІ

Зосередьтеся та постарайтеся розставити пріоритети. Сьогодні вам обов'язково потрібно зробити те, що давно планували. 

БЛИЗНЯТА

Зорі радять розпочати тиждень з оздоровлення, спорту та активної діяльності. Однак, не плануйте все й одразу – вмійте правильно розпланувати свій час, аби уникнути перевтоми.

РАКИ

День буде не важким, а нудним. Ви багато часу витратите на порожні балачки і вам знову доведеться пояснювати та доводити те, що вже, здавалося б, прийнято, зрозуміло та схвалено.

ЛЕВИ

Будьте обережні з будь-якими електроприладами. Також не варто зараз розраховувати на колег, які можуть підвести у найбільш важливий момент.

ДІВИ

Вже вранці ви почуватиметеся втомленими. І причиною буде не велика кількість справ, а ваш настрій. Як би не хотілося, але зумійте налаштуватися на роботу.

ТЕРЕЗИ

Вас чекають зізнання. Схоже, ви дочекалися того, до чого так довго йшли.

СКОРПІОНИ

Цього дня вас може переслідувати дивне відчуття того, що вам заздрять, нещиро усміхаються і підозріло дивляться. Розслабтеся, бо це лише ваші домисли.

СТРІЛЬЦІ

Ви, готові до роботи як ніколи, будете роздратовані тим, що колеги довго розгойдуються і налаштовуються на працю. Через це можливі конфлікти. Ймовірні вони й вдома – з тієї ж причини.

КОЗОРОГИ

Ви відчуєте себе майстром інтриг. У результаті самі ж у цьому клубку й заплутається, зрозуміло, вдавши, що так і треба. Загалом, не вмієте – не беріться.

ВОДОЛІЇ

У вас з’явиться потреба зробити щось важливе та благородне. І зробіть. Але тихо й без зайвого розголосу.

РИБИ

Перш ніж підписувати будь-які документи, перечитайте їх ще раз. Особливо те, що дрібним шрифтом. А в ідеалі –  віддайте все на перевірку грамотним фахівцям, адже краще заплатити за послугу зараз, ніж потім виплачувати те, що заховалося між рядками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень