Місяць казкової удачі: три знаки Зодіаку стануть щасливчиками у жовтні

Для них це буде час досягнень і любові

Трьом знакам Зодіаку в середині осені випаде шанс досягти великих успіхів і значно поліпшити своє життя.

Ось вони – щасливчики:

ЛЕВИ

Стрімкий професійний зліт. У жовтні ви зможете максимально проявити себе в професії. Ваша працездатність і продуктивність, у купі з активною позицією допомагають підкорити кар'єрні вершини.

Ви зможете отримати бажану посаду і досягти визнання серед колег і начальства. Однак не сильно задирайте ніс, зосередьтеся на своїх нових обов'язках.

ДІВИ

Неймовірно гарна новина. Жовтень стане для вас місяцем романтики й любові. Ви будете зосереджені на зміцненні стосунків зі своєю другою половинкою. Не забуваючи про свої професійні обов'язки, ви зможете знайти правильний баланс, і приділити час близьким.

Якщо ваші стосунки з партнером останнім часом не ладилися, можливо, спільна невелика відпустка допоможе розпалити почуття з новою силою. Не виключено, що до кінця жовтня ви дізнаєтеся новину про поповнення в родині.

СТРІЛЬЦІ

Зміцнення фінансового становища. Ваша увага у жовтні сфокусується на зміцненні своїх професійних позицій. Ви зможете проявити свої сильні сторони й навички та домогтися кар'єрного росту.

Разом із новою посадою прийдуть не тільки нові обов'язки, а й підвищення заробітної плати. Це дозволить зробити великі покупки та навіть здійснити давню мрію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень