Лавина приємних сюрпризів – Тельцям, стрімкий кар’єрний злет – Дівам: гороскоп на 27 вересня

А Водолії здивують керівництво

ОВНИ

Зорі наполегливо радять стримувати свої апетити. Той, хто хоче отримати одразу все, може лишитися зовсім без нічого. Особливо це стосується особистого життя.

ТЕЛЬЦІ

Дуже вдалий день. Можете розраховувати на приємні сюрпризи, несподівані фінансові надходження, які особливо сприятливо позначаться на вашому настрої.

БЛИЗНЯТА

Можливі невеликі проблеми, пов’язані з дітьми та рідними. Їм потрібна буде не лише ваша увага, але й фінанси.

РАКИ

Вам бракуватиме грошей. Якщо надумаєте позичити, то добре переконайтеся, що робите це у чесної й мовчазної людини.

ЛЕВИ

Це може бути день ​​абсолютної гармонії. Але тільки за умови, що ви навчитеся сприймати думку інших і не наполягатимете на своєму.

ДІВИ

Сьогодні є шанс для кар'єрного зростання. Йдеться навіть про стрімкий злет, який так давно займав ваші думки. Тому не відмовляйтеся від нових пропозицій.

ТЕРЕЗИ

Таке буває рідко, але вам захочеться поскаржитися. Тримати в собі переживання не можна, але потрібно знайти перевірені вуха.

СКОРПІОНИ

Вам потрібна порада людини, яка добре знається на ситуації і зможе справді допомогти. Однак той, кого ви оберете, може просто самостверджуватися за ваш рахунок. Намагайтеся розкусити цю людину якомога раніше.

СТРІЛЬЦІ

Якесь незрозуміле бажання не полишатиме вас весь день. Очевидно, вам бракує адреналіну. Постарайтеся не вскочити в халепу через це.

КОЗОРОГИ

Ви сумуватимете через розставання. Хтось залишить вас і надовго.

ВОДОЛІЇ

Вам вдасться продемонструвати свої робочі якості на повну силу. Ви приємно здивуєте керівництво, однак на значну винагороду сподіватися не варто.

РИБИ

Вам буде спокійно і затишно. А все тому, що цього дня ви сприйматимете світ таким, яким він є.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень