Тотемний гороскоп за датою народження: хто ви за індіанським знаком Зодіаку?

Це ваша тотемна тварина і ваша справжня сутність. Точність просто вражає!

В індіанців Центральної Америки теж була карта зоряного неба, але про «типові» знаки Зодіаку вони тоді ще нічого не чули. Втім, мали своє символічне уявлення про них і дали їм імена тварин.

Майже всі індійські племена і цивілізації були переконані, що кожна людина має певну спорідненість з якимось видом тварини. З яким саме – залежало від дати народження.

Ось характеристики особистостей, які пов’язували з тим чи іншим сузір’ям корінні жителі Нового Світу.

ВИДРА  (20 січня – 18 лютого)

Люди, які народилися під знаком Видри, зазвичай вигадливі і схильні до аномальної поведінки. Тому їх так важко зрозуміти. З іншого боку, якщо зайняти таких людей творчістю, то можна домогтися дуже непередбачуваних результатів.

Видра дивиться на світ незвичайним способом, але при цьому у неї блискучі уява та інтелект. Це дає їй неабияку перевагу над іншими.

Якщо дитину Видру виховувати в гідному середовищі, то вона виросте чуйною, сміливою і чесною людиною. Але якщо її «забити», тобто придушити у Видрі творче начало, то з неї вийде недобросовісний, постійно нервовий і абсолютно відчужений від суспільства соціопат.

ВОВК (19 лютого – 20 березня)

Вовк – глибоко емоційний і захоплюючий знак Зодіаку. Найбільше він цінує любов.

Разом із тим, Вовки можуть поєднувати в собі і потребу в любові, і бажання бути незалежними. Якщо людина, що народилася під цим знаком, не може швидко знайти своє кохання та одружитися, то вона цілком може прожити все життя на самоті.

Вовк – пристрасний, щедрий і ласкавий коханець. Але якщо відкинути його, він може стати надто нав’язливим і мстивим.

СОКІЛ (21 березня – 19 квітня)

Природжений лідер, Сокіл завжди знаходить ідеальні рішення у складних ситуаціях. Відповідно до уявлень індіанців, ця тварина ніколи не витрачає час даремно і вміє кувати залізо, поки воно гаряче.

Саме тому із Соколів виходять ідеальні бізнесмени. Вони вміють брати на себе ініціативу і надзвичайно успішні в командних видах спорту.

Часто людей, що народилися під цим знаком, вважають гордовитими і зарозумілими.

Сокіл – прекрасний коханець, здатний підтримувати пристрасть у відносинах роками. З іншого боку, багатьох дівчат дратуватиме його грубість, нетерплячість і нетерпимість до слабких.

БОБЕР (20 квітня – 20 травня)

«Візьми на себе відповідальність, адаптуються до ситуації, подолай себе і врятуй всіх», – такий девіз Бобра.

Бобри – ідеальні наймані працівники: вони роблять все з максимальною ефективністю і результатом. З них навіть виходять не просто звичайні виконавці, а хороші керівники: для цього у Бобрів є і кмітливість, і вміння мислити стратегічно, і витривалість, якій можна позаздрити.

Проблеми в житті Бобрів починаються зазвичай тоді, коли вони надмірно чимось захоплюються і не можуть зупинитися. На жаль, Бобри також частіше за інших живуть «на автопілоті», а в старості скаржаться, що «так нічого і не бачили в житті».

Бобри дуже лояльні і на них завжди можна покластися. Але живучи з такою людиною, будьте готові до того, що він може «задовбати» вас своєю правильністю.

ОЛЕНЬ (21 травня – 20 червня)

Ця тварина для індіанців завжди було символом слова «муза». Олень надихає інших людей своєю жвавістю і кмітливістю, а ще він має прекрасне почуття гумору. Зазвичай люди цього знака також мають гарний голос.

І майже всі Олені – неперевершені співрозмовники. Олень – завжди бажаний і частий гість на званих обідах. Він завжди в курсі того, що відбувається з людьми навколо і завжди знаходить підхід до кожного. Навіть якщо всі члени колись однієї компанії пересваряться один з одним, Олень буде дружити з кожним із них окремо.

Втім, якщо Олень буде вихований в поганій сім’ї, то з нього вийде примхливий, ледачий і дволикий егоїст.

ДЯТЕЛ (21 червня – 21 липня)

Дятли в індійській традиції – виховані і тактовні тварини. Вважається, що люди цього знаку – неперевершені слухачі, абсолютні емпатики, які завжди на вашому боці. І вони завжди поруч, коли вам потрібна підтримка.

Все це робить Дятлів відмінними батьками, чудовими друзями і партнерами. Вони скромні, спритні, високоорганізовані.

Якщо Дятел виросте в атмосфері любові, то буде дбайливим, відданим і дуже романтичним. Якщо йому пощастить менше, то з нього може вийти сердитий і ревнивий власник. Який до того ж ще й завжди злий.

ЛОСОСЬ (22 липня – 21 серпня)

Життя Лосося – постійні пригоди. Все через те, що у людей, народженим під цим знаком, надзвичайно багато енергії. Лосось завжди мотивований і заряджений здоровим оптимізмом.

Працювати з Лососем в одній команді – велике задоволення. Він розумний, кмітливий, вміє працювати швидко і відмінно вливається в будь-який колектив. А ще він може заражати інших людей ентузіазмом, тому не дивуйтеся, якщо Лосось навчить всіх колег кататися на лижах або ходити в гори.

Зростаючи у сприятливому середовищі, Лосось буде емоційно стабільним, спокійним, чуттєвим. Якщо ж він буде рости в поганій сім’ї, то виросте егоїстичним, вульгарним і нетерпимим до інших.

ВЕДМІДЬ (22 серпня – 21 вересня)

Прагматичний і методичний Ведмідь завжди вважає, що для порядку потрібна «тверда рука». Практичність і стійкість Ведмедя робить його чудовим партнером по бізнесу. Ці люди завжди говорять голосом розуму і логіки.

Тим не менш, Ведмеді зазвичай скромні й трохи сором’язливі. Зате якщо вони виростають в атмосфері любові, то швидко стають символами щедрості та опіки.

З Ведмедів – зважаючи на їх терпіння і стриманість – виходять відмінні наставники і вчителі. Але якщо Ведмедя неправильно виховувати, то він виросте дріб’язковим відлюдником-скептиком.

ВОРОН (22 вересня – 22 жовтня)

У Воронів зазвичай дуже багато ентузіазму, тому вони – природжені підприємці і стартапери. А ще люди, що народилися під цим знаком, схожі на жерців або заклинателів: ними легко зачаруватись, вони вміють запудрювати мізки.

Ворони – люди ідей і думок. З них виходять прекасні політики. Гострий розум Ворона поєднується з його ідеалістичними поглядами і вродженими здібностями до дипломатії. Якщо не дати Ворону можливість реалізувати себе в цьому середовищі, то він може вирости надмірно романтичним і тихим.

Зате у відносинах з ними легко: Ворони вміють сказати правду, не нагрубити, не терплять лестощів і надзвичайно терплячі.

Якщо у Ворона було важке дитинство, то він виросте надмірно вимогливим до себе і навколишніх, непослідовним, мстивим і злопам’ятним.

ЗМІЯ (23 жовтня – 22 листопада)

Під цим знаком в індіанців народжувалися майже всі шамани. Змія – експерт у питаннях духу, тому з них так часто виходять духовні лідери.

Змія любить, коли її шанують і поважають, тому серед людей цього знаку безліч лікарів. Недолік Змії – майже повне небажання займатися матеріальними питаннями. З них рідко коли виходять хороші банкіри.

Взагалі, зовнішній світ з усіма його правилами зазвичай дуже лякає Змію. Тому ці люди часто здаються скритними – «самі собі на умі».

У питаннях любові Змія може бути пристрасним і надихаючим коханцем. На жаль, ці люди також часто пригнічені, схильні до насильства і ненормальних перепадів настрою.

СОВА (23 листопада – 21 грудня)

Сова – це майже завжди жорстока і вітряна особа. Сова настільки добре вміє виживати взимку, що тепло від людських відносин їй просто не потрібне.

Індіанці вважали, що люди, народжені під знаком Сови, сумні і схильні до підвищеного ризику. Вся ця безрозсудність і тяга до пригод роблять з Сов чудових мисливців, захисників, солдатів, пожежників, екологів та громадських активістів. З іншого боку, Сови славляться також своєю гнучкістю, тому досягти успіху вони можуть практично у будь-якій професії.

Виховані і щасливі Сови – чутливі, повні ентузіазму, здатні по-справжньому слухати співрозмовників. Хоча якщо вони переживуть психологічну травму, то часто стають депресивними або надміру войовничими та агресивними.

ГУСАК (22 грудня – 19 січня)

Якщо ви хочете реалізувати якийсь амбіційний проєкт, візьміть у команду Гуся. Він буде наполегливим та амбітним і не покине справу, поки та не буде завершена. Гусак вміє ставити перед собою цілі і досягати їх.

А ще він сповнений рішучості досягти успіху за будь-яку ціну. Люди цього знаку постійно з кимось змагаються і конкурують. Навіть з друзями.

З Гусака виходять відмінні бізнесмени і спортсмени. Вони також уміють бути уважними друзями і турботливими батьками. Гусак досягає успіху в усьому, за що б не брався.

Якщо люди цього знака виростають в любові, то виходять пристрасними, товариськими і уважними членами суспільства. А якщо вони переживуть серйозну травму, то варто враховувати, що у них частіше, ніж в інших людей, спостерігаються нав’язливі ідеї та адиктивна поведінка. 

Джерело: ВСВІТІ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень