Містичне 10 жовтня принесе лихо трьом знакам Зодіаку

Кому слід бути обережними у цей день

Назвали знаки Зодіаку, яким містичне число 10.10.22 принесе невдачі та справжні трагедії.

Тельці

Їм варто побоюватися всіх гострих і колючих предметів. У цей день висока ймовірність порізатися ножем, зачепити себе чимось гострим або поранитися осколком. Крім того, 10 жовтня є ймовірність, що несподівано вийде з ладу техніка.

Леви

Невдачі переслідуватимуть Левів на роботі. Начальство може змусити їх щось переробляти або робити ту роботу, яка творчим уродженцям даного знака Зодіаку взагалі не до душі. Також Левам варто уникати поїздок. 10 жовтня – це той самий день, коли краще прогулятися. 

Риби

У представників цього знака Зодіаку сьогодні розпочнеться «чорна смуга». Понеділок буде дуже складним, завантаженим і наповненим неприємними подіями. Найбільше неприємностей буде в особистому житті. Риби можуть дізнатися про зраду або в цей день вони приймуть рішення розлучитися. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень