Особливий день – Тельцям, хороша новина – Левам: гороскоп на 27 жовтня

А Терезам треба взяти паузу

ОВНИ

Відкладіть рішення щодо роботи чи особистих відносин. Ви будете дещо упередженими й можете неправильно оцінити ситуацію. Тому з рішеннями краще почекати.

ТЕЛЬЦІ

Готуйтеся до хорошого дня, який принесе нові та довгоочікувані враження. Може відбутися щось, що змусить ваше серце битися швидше: особлива зустріч, вигідна пропозиція чи ще якась приємність.

БЛИЗНЯТА

Побережіть здоров'я. Зараз рекомендовано обмежити важку фізичну роботу та спортивні тренування. І не забувайте про правильне харчування.

РАКИ

На ваші плечі навалилося дуже багато роботи й цього дня вам доведеться усе це розгрібати. Буде важко з усім впоратися самостійно, тому залучіть до процесу перевірених колег. Вам не відмовлять.

ЛЕВИ

Не обмежуйте свою фантазію. День буде вдалим для будь-яких починань. Ви дізнаєтеся хорошу новину, яка дуже вас надихне та вплине на майбутнє.

ДІВИ

Черпайте сили та енергію для роботи зі свого особистого життя, яке потішить взаєморозумінням. Кохана людина підтримає і допоможе у всьому. Такого ви від неї навіть не чекали.

ТЕРЕЗИ

Поставте роботу на невелику паузу. Це несприятливий день для важливих рішень і дій. Від усього нового також варто відмовитися.

СКОРПІОНИ

Вам пощастить успішно завершити давні справи. А допоможуть вам у цьому ті, від кого ви цього зовсім не очікуєте. Щоправда, невдовзі й вас про щось попросять.

СТРІЛЬЦІ

Докладіть максимум зусиль, щоб не дозволити своїм емоціям впливати на розум. Ви будете занадто експресивними та можете ненароком образити близьку людину. І ця образа залишиться надовго.

КОЗОРОГИ

Не варто відмовлятися від знайомства з особою протилежної статі, навіть якщо ця людина не дуже вам сподобалася. Цей день підходить для початку нових відносин і змін в особистому житті.

ВОДОЛІЇ

Намагайтеся уникати контактів з людьми, які вас дратують. Навіть якщо дуже потрібно. Таке спілкування може зіпсувати вам настрій на весь день.

РИБИ

Ваші ідеї можуть розкритикувати. Але не поспішайте засмучуватися – не за горами нові можливості, які приведуть вас до успіху. І тоді ваші ідеї зрозуміють.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень