Неймовірна інтуїція – Овнам, захист своїх прав – Стрільцям: гороскоп на 24 жовтня

А Водолії знайдуть контакт із керівництвом

ОВНИ

Вам доведеться зробити складний вибір в особистому житті. На перший погляд ваші стосунки легкі та рівні, однак невдовзі може виникнути емоційний розлад. Ваша неймовірна інтуїція дуже допоможе вам цього дня.

ТЕЛЬЦІ

Зараз прекрасний час для професійної активності. Ви на фінішній прямій до успіху та визнання.

БЛИЗНЯТА

Зараз варто бути бути уважнішими до тих людей, з якими ви близькі. Хтось з них знає, як можна вирішити вашу проблему, тому прислухайтеся до порад.  

РАКИ

Через нестабільний настрій ви можете створити собі проблеми і вдома, і на роботі. Зумійте вчасно себе опанувати, щоб не наговорити й не наробити зайвого.

ЛЕВИ

Будьте готовими до неймовірного повороту подій. Чи до кращого це – покаже час. А цього дня бережіть нерви.

ДІВИ

Вам буде складно знайти спільну мову з колегами, бо здаватиметься, що вони всю роботу повісили на вас. Також цього дня вам важко даватиметься розумінням мотивів ваших коханих.

ТЕРЕЗИ

На роботі буде чимало справ, але ви блискуче зможете з ними впоратися. Обов’язково приділіть час родині, щоб ще раз пересвідчитися у тому, що є речі дорожчі та важливіші, ніж робота.

СКОРПІОНИ

Не варто покладатися помічників, навіть якщо ви втомилися, адже контролювати ще й їх буде достатньо складно. Цього дня активізуються заздрісники, тому намагайтеся помічати усе, що відбувається довкола.

СТРІЛЬЦІ

Це вдалий день, щоб захистити свої права, тому не мовчіть, якщо вас щось не влаштовує. Але не перегніть палицю.

КОЗОРОГИ

Про себе нагадає якийсь давній знайомий. Ви будете здивовані цим спілкуванням, яке може серйозно позначитися на вашому сприйнятті світу.

ВОДОЛІЇ

Є шанс отримати бажане від керівника, який перебуватиме у хорошому настрої і ні в чому вам не відмовить. Однак, знайте міру.

РИБИ

Ви зможете заявити про себе та свої вміння, але для цього доведеться добре попрацювати. Цей успіх даватиметься важко, але результат того вартий.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень