Кардинальні зміни – Дівам, тиск – Ракам: гороскоп на 20 жовтня

А Козорогам «робитимуть нерви»

ОВНИ

Іноді замість того, щоб висловитися, коли вас зовсім про це не просили, краще просто промовчати. Подумки можете хоч із трибуни виступати, але якщо не втримаєте язик за зубами, то створите собі проблему.

ТЕЛЬЦІ

Намагайтеся встигнути сьогодні трохи більше, ніж планували, щоб залишити на завтра якнайменше роботи. Річ у тому, що саме цього дня вам все даватиметься досить легко, тому зробити понад норму не буде проблемою.

БЛИЗНЯТА

Навіть якщо вас дуже попросять – не беріться за чужу роботу. Зробите все як треба - вважатимуть це дрібною послугою, а от якщо припуститеся помилки, то будуть пригадувати довго. 

РАКИ

Близькі спробують тиснути на вас. Якщо відчуєте дискомфорт, то якнайшвидше скажіть про це, адже мовчання лише збільшить кількість накопиченого негативу.

ЛЕВИ

Ви можете про щось забути й через це може серйозно постраждати ваша репутація. Це стосується не лише роботи, а й інших сфер життя. Тому не лінуйтеся і перевіряйте ще раз – чи все ви зробили, чи все встигли.

ДІВИ

На роботі можуть відбутися кардинальні зміни. Не виключений перехід на нове місце роботи з вищою оплатою. 

ТЕРЕЗИ

Останнім часом вам здається, що особисте життя стало надто нудним, однак не поспішайте звинувачувати коханих, бо, найімовірніше, причиною є саме ви.

СКОРПІОНИ

Вам доведеться виступити у дещо новій для себе ролі. Будьте готові до промов та до ролі того, хто має розворушити й надихнути колектив.

СТРІЛЬЦІ

Можливе зниження енергетичного потенціалу, тому краще багато справ на цей день не планувати. Корисними будуть процедури для зміцнення організму та міра у всьому.

КОЗОРОГИ

Колеги та діти випробовуватимуть ваше терпіння. Головне – не зірватися і, хай це й дуже важко, але втримати свої емоції.

ВОДОЛІЇ

Цього дня доведеться повернутися до питань, які, здавалося б, давно закриті. Але хтось знайде до чого причепитися і вам знову знадобиться красномовство та вміння переконувати.

РИБИ

Приділить цього дня більше уваги своєму зовнішньому вигляду, адже зорі прогнозують дуже важливе знайомство. Подбайте про перше враження. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень