Хороший прибуток – Скорпіонам, енергетичний спад – Рибам: гороскоп на 21 жовтня

А Тельців чекають приємні відкриття

ОВНИ

День сприятливий для початку нової справи, звернення до вищих інстанцій і судових розглядів. Можливі, привабливі пропозиції, які принесуть вам вигоду і моральне задоволення.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає звичайний день, який дасть відчуття комфорту та впевненості в собі. В особистих стосунках можливі приємні відкриття.

БЛИЗНЯТА

День підходить для реорганізації побуту та великих покупок. Можливе й переміщення службовими сходами, але як саме – буде залежати тільки від вас.

РАКИ

Зараз посиляться ваші інтелектуальні та підприємницькі здібності. Романтичні знайомства, які відбудуться цього дня, будуть вирізнятися бурхливим проявом почуттів.

ЛЕВИ

День ідеальний для зміцнення ділової репутації та корисних знайомств. Необдумані рішення можуть виявитися вдалими, але не варто зловживати.

ДІВИ

Не сумнівайтеся у своїх вміннях і в здатності освоїти нові знання й навички. Зараз варто утриматися від суперечок з керівництвом і максимально якісно виконувати свою роботу.

ТЕРЕЗИ

Проявляйте більше ініціативи й не бійтеся експериментувати. Особливо у роботі. Є шанс, що саме ваша ідея виведе ваше підприємство на новий рівень.

СКОРПІОНИ

Це час помітних успіхів. Будь-яка справа, за яку ви візьметеся, принесе гарний прибуток.

СТРІЛЬЦІ

Зорі радять більше уваги приділяти своїй сім'ї, особливо дітям. Також це гарний час для того, щоб покращити свою фізичну форму.

КОЗОРОГИ

Обставини можуть скластися так, що доведеться працювати на межі своїх можливостей.

ВОДОЛІЇ

Це день підбиття підсумків. Усі старанні Водолії отримають винагороду, помилки ж коштуватимуть дорого.

РИБИ

Ви можете відчути енергетичний спад. Намагайтеся віднайти якийсь позитив, щоб уникнути депресії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень