Платять за гріхи предків: 5 знаків Зодіаку мусять буквально все «вигризати зубами»

Але на це є свої «ліки»

Астрологи розповіли, хто з представників зодіакального кола розплачується за гріхи минулих поколінь. Мовляв, вони від народження мають проблеми з кармою, тож мусять до всього докладати більше зусиль, аніж інші.

ОВЕН

Це сміливі люди, здатні на справжній героїзм. Однак у комплекті до цього йде самолюбство та непомірна гордість.

Їхні нащадки несуть на собі відбиток саме такого ставлення до життя. Щоб розірвати порочне коло, Овну необхідно бути трохи скромнішим і виявляти повагу до оточення.

 

РАК

Цей знак відпрацьовує запальність і депресивність своїх предків, які не вміли радіти життю. Через це Ракам усе життя доводиться боротися зі своїми страхами та сумнівами.

Щоб вирівняти карму, цим людям треба навчитися приймати допомогу і помічати добро у тому, що їх оточує.

 

ТЕРЕЗИ

Терези стикаються зі спокусою піти на підлість заради досягнення власних цілей. Якщо вони піддадуться спокусі, то прирікають своїх нащадків на тяжкі випробування.

У представників знака є все, щоб боротися зі своєю темною стороною – тонка інтуїція та неабиякі розумові здібності. Варто лише докласти трішечки більше зусиль до того, чим вони займаються.

 

ДІВА

Предки Дів були цілителями, але часто виявлялися безсилими перед смертю. Тепер життя представників знака сповнене гіркотою втрат.

Їм треба постаратися з усіх сил примножувати радість у світі, не сумувати й стійко приймати свої поразки – великі і малі. Таке життя і нічого не зробиш, якщо доводиться щось втрачати не з власної примхи…

 

КОЗОРІГ

Ці люди з покоління в покоління стають усе мудрішими. Однак цей дар має і зворотний бік – нерозуміння з боку інших і самотність.

Козороги звалюють на свої плечі весь тягар світу, тож їм варто більше уваги приділяти конкретним людям, а не вирішенню світових проблем.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень