Море уваги – Левам, хвилювання – Водоліям: гороскоп на 31 жовтня

А Овнам потрібно більше любити себе

ОВНИ

Вас чекає непростий день, адже ви самі собі його зіпсуєте через постійний аналіз своїх слів і дій. Ставтеся до себе поблажливіше. Тим більше, що нічого поганого ви не зробили.

ТЕЛЬЦІ

Зорі не радять займатися важливими робочими справами. А ось в особистому житті вас чекає гармонія і повне розуміння.

БЛИЗНЯТА

Не перестарайтеся у висловлюваннях, бо можете дуже когось роздратувати. Щоб уникнути конфліктів, не вступайте в суперечки.

РАКИ

Вам пощастить у справах, особливо, якщо ви робитимете щось абсолютно для себе нове. Зробіть щось несподіване й цей день дасть новий старт у вашому житті.

ЛЕВИ

Цього дня вас оточать увагою. Пристрасні погляди і флірт – це те, чого зараз буде більше, ніж достатньо. Але зорі застерігають: не захоплюйтеся надто.

ДІВИ

Вам не можна зволікати з прийняттям важливого рішення, оскільки вже завтра може бути пізно. Не бійтеся – ризикніть.

ТЕРЕЗИ

Можливі непорозуміння в особистих стосунках. Якщо не можете це попередити, то хоча б не нагнітайте обстановку.

СКОРПІОНИ

У вас з'явиться непереборне бажання втекти подалі від людей, проблем і турбот. Натомість зорі кажуть, що саме зараз ви маєте зібратися і з усім розібратися.

СТРІЛЬЦІ

Беріть усе у свої руки. У вас є всі шанс втілити задумане вже цього тижня. Головне, не слухати інших і не сумніватися у власних силах.

КОЗОРОГИ

Ви зможете вирішити питання, які давно вас турбують, оскільки будете зібраними та цілеспрямованими. Також зараз добре позбутися усього зайвого, щоб звільнити місце для чогось нового в житті.

ВОДОЛІЇ

Цього дня вам доведеться похвилюватися. Відбудеться подія, яка стане початком великих і несподіваних змін.

РИБИ

Якщо вам потрібно відверто з кимось поговорити, то зараз найбільш підходящий час. Ви зможете донести свою думку співрозмовнику та отримаєте бажану реакцію на свої слова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень