Забагато романтики – Стрільцям, проблеми з пам’яттю – Овнам: гороскоп на 28 жовтня

А Тельцям саме час розпрощатися зі шкідливими звичками

ОВНИ

Вам буде складно активізувати свою пам’ять, тому можливі не надто приємні ситуації. Доведеться просити про допомогу колег, якщо справа стосуватиметься важливих робочих питань.

ТЕЛЬЦІ

Якщо ви вирішили боротися з шкідливими звичками, то цього дня зорі запалюють вам зелене світло. Головне – дійте рішуче, а які методи для цього ви вирішите обрати - вирішувати вам.

БЛИЗНЯТА

Не найприємніший сюрприз вам зроблять кохані. Ви почуватиметеся дуже ображеними, оскільки такого ви від них не чекали.

РАКИ

Зараз доведеться відкласти всі справи й присвятити свій час коханим, яким терміново потрібна буде ваша допомога та підтримка. Будьте готові вислуховувати, заспокоювати, умовляти та переконувати.

ЛЕВИ

Постарайтеся не навантажувати печінку. Відмовтеся від жирного та смаженого, а про алкоголь забудьте взагалі! Їжте вчасно та невеликими порціями, і постарайтеся не експериментувати з незнайомою їжею. 

ДІВИ

Чудовий день для творчих звершень. Вас чекає визнання. Тільки не розслабляйтеся, бо можете підчепити зоряну хворобу.

ТЕРЕЗИ

Вам хочеться чогось простого та зрозумілого, але доля готує вам непростий день, коли доведеться вгадувати думки і підлаштовуватися під інших.

СКОРПІОНИ

Ніщо не тішитиме вас цього дня. Через песимізм, похмурий настрій і навіть грубий тон можете спровокувати сварку з найближчими.

СТРІЛЬЦІ

Чекайте романтичних натяків і легкого флірту, а можливо й побачення. І йдеться не тільки про самотніх Стрільців.

КОЗОРОГИ

Вся робота цього дня ляже на ваші плечі. Доведеться підганяти колег, вмовляти, хвалити і лаяти. Словом, робити все, щоб не повертатися до роботи у вихідні.

ВОДОЛІЇ

Вам доведеться обирати: скоритися викликам долі чи відстоювати себе. Хоч і будете сумніватися, але зорі впевнені, що ви зробите правильний вибір.

РИБИ

Ви здатні справити на керівництво прекрасне враження, чесно та сумлінно виконуючи свою справу. Готовність наполегливо працювати й розвивати навички гарантує вам успіх.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень