Ці знаки Зодіаку самі «лізуть в очі», бо просто обожнюють конфлікти

Контролювати себе - це точно не про них

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які мають надзвичайно сварливий характер. Кажуть, у них часто виникають конфліктні ситуації і це їх тільки тішить.

Лев (23 липня — 23 серпня)

Представники цього Зодіакального сузір'я вважають свою думку найважливішою. Леви часто відстоюють її у суспільстві. Через це у них виникають конфлікти з сім'єю, друзями та коханими. Астрологи кажуть, що бувають моменти, коли цей знак Зодіаку перебільшує і просто не контролює свої слова та емоції.

Терези (23 вересня — 23 жовтня)

Цей знак Зодіаку полюбляє плітки. Терези можуть обманювати своїх близьких, щоб отримати якусь вигоду, хай і невелику. Саме через це ви можете сваритися зі своїми рідними. Крім того, представники цього Зодіакального сузір'я можуть спеціально провокувати людей на конфлікти. Для чого - до кінця не зрозуміло...

Стрілець (23 листопада — 22 грудня)

Цей знак Зодіаку не може закривати очі на несправедливі моменти, тому завжди відстоює справедливість. Найчастіше Стрільці конфліктують з людьми саме через це. У розмові вони можуть у будь-який момент перестати контролювати свої слова і навіть зірватися на крик.

Джерело: МЕТА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень