«Солодкий листопад»: трьом знакам Зодіаку пощастить і настане біла смуга

Бажання почнуть здійснюватися

Листопад стане по-справжньому щасливим для трьох знаків Зодіаку. Астрологи кажуть, що їх чекає везіння в особистому житті та в роботі. Це буде справжня біла смуга!

Діва

Це найсприятливіший час для Дів. На роботі матимуть успіх усі розпочаті проєкти і можливе навіть підвищення. Діви просто випромінюватимуть рішучість та впевненість у собі та своїх діях. Цього місяця Дівам вдасться вирішити проблеми, які зараз турбують. У любовних справах теж пануватиме гармонія і загалом листопад буде переломним періодом, який змінить все на краще.

Терези

Сімейний спокій та затишок чекає Терезів. Якщо ви ще не знайшли свою любов, то цього місяця це точно може статися. До вас тягнутимуться чудові люди, які зможуть вас багато чому навчити. На роботі ви отримаєте підтримку впливових людей і зможете суттєво покращити своє фінансове становище. Настрій буде, як у справжній медовий місяць.

Козоріг

Початок білої смуги Козороги відчують ближче до 10 листопада. Це буде місяць, коли ви зможете реалізувати задумане і навіть поїхати у подорож, про яку давно мріяли. У листопаді Козороги зможуть відчути підтримку близьких і почуття тривожності зникне. На роботі вам можуть доручити відповідальне завдання і з ним впораєтеся на високому рівні.

Джерело: gsminfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень